Лошо ми беше, викам си – ще се мре. Готвеха

...
Лошо ми беше, викам си – ще се мре. Готвеха
Коментари Харесай

Бай Иван Се Прочу През 10 Села С Тази Отвара - Чудо! Чисти Камъните В Жлъчката Като Нищо Друго, Ще Се Родите!

„ Лошо ми беше, крещя си – ще се мре. Готвеха ме за интервенция, само че като чуех за болница и ми призляваше. Слава на Бога, че чух оттук-оттам по какъв начин национални лечители отстраняват камъни в жлъчката. Поразрових се и направих тези смеси. Изхвърлих над 100 камъка. По-добро лекарство на света няма “, споделя бай Иван от село Чавдар, който оказал помощ на десетки познати и непознати хора да се оправят с болежката си.

Първата рецепта на бай Иван включва един кг корени от магданоз, които обаче би трябвало да са ситно нарязани. Варим ги в литър вода до тогава, до момента в който забележим, че течността не е поизвряла и е останала на половина. Оставяме след това да изстине и прецеждаме.

Чак тогава прибавяме 400 грама зехтин и сокът от един кг изстискани лимони. Разбъркваме доста хубаво цялата тази примес и я оставяме да се съхранява на мрачно, в затворен стъклен съд.

Всяка заран взимаме по една лъжица от сместта на гладно, а след това още две лъжици – на обяд и вечерта, само че преди да сме седнали на масата.

Тази рецепта има изпитан и потвърден резултат за унищожаване на камъни в жлъчката, както и за филтриране и детоксикация на целия организъм. Има обаче и вторарецепта, която оказва помощ не по-малко от първата в случай че имате камъни в жлъчката или пясък.

За нея би трябвало да вземете три пакетчета с бял тамян. Вечерта е добре да сварите едното пакетче бял тамян в три чаши вода (кафени). Варите го, до момента в който от течността остане единствено една чашка. На сутринта го прецедете добре и го изпийте – най-добре със сламка, с цел да не остава по зъбите и да не изрони болен зъб, в случай че имате подобен.

Тази процедура се прави три следващи дни като тамянът се вари всеки ден, с цел да е свеж – по този начин, до момента в който не свършите и трите пакетчета. Всяко от тях нормално е по към 10 грама.

Важно е да запомните, че вечерта на третия ден би трябвало да се пие глицерин, с цел да се приключи процесът и да може целият пясък и камъни в жлъчката да излязат и да бъдат изхвърлени от организма ни написа doctorbg.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР