Лошите новини за Пари Сен Жермен не спират! След контузията

...
Лошите новини за Пари Сен Жермен не спират! След контузията
Коментари Харесай

УЕФА погна ПСЖ заради феновете

Лошите вести за " Пари Сен Жермен " не стопират! След травмата на Неймар, загубата от " Реал " Мадрид и отпадането от Шампионската лига, парижани ще би трябвало да се тормозят и за солена санкция, която ще отнесат.

Европейската футболна централа (УЕФА) стартира процедура за наказване на почитателите само че ПСЖ. До дни би трябвало да стане ясно каква ще е паричната сума, с която ще би трябвало да се раздели френския гранд, а от " Марка " настояват, че тя няма да е по никакъв начин дребна.

Причината за наказването са дейностите на почитателите по време на реванша от осминафиналите на Шампионската лига против " Реал " Мадрид. Клубът ще бъде разследван поради факлите, димките и банерите, употребявани от агитката на домакините.

По време на срещата, която ПСЖ загуби с 2:1, последователите на френския отбор са светили в очите на противниковите футболисти с лазери и са стояли на стълбите, като по този метод са блокирали изходите.

От " Реал " към този момент се оплакаха публично от държанието на почитателите преди срещата. В нощта преди мача група от 50 фена на ПСЖ се събра под прозорците на хотела, в който бяха настанени футболистите на " Реал ". Ултрасите пяха и подвигаха немислим звук, като се стигна и до интервенция на полицията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР