Лошите новини за Ливърпул в паузата заради международните мачове нямат

...
Лошите новини за Ливърпул в паузата заради международните мачове нямат
Коментари Харесай

Салах с нов положителен тест за COVID-19, пропуска поне 3 мача

Лошите вести за " Ливърпул " в паузата поради интернационалните мачове нямат край! След като четирима играчи на британския първенец се контузиха - Джо Гомес, Андрю Робъртсън, Джордан Хендерсън и Рийс Уилямс, стана ясно, че Мохамед Салах е дал трета позитивна проба за ковид.

Новината бе обявена от футболната федерация на Египет. Това значи, че голмайсторът на мърсисайдци би трябвало да прекара идващите 10 дни в изолираност. Салах сигурно пропуща дуела с " Лестър " през уикенда и конфликта с " Аталанта " в Шампионската лига през седмицата. Той най-вероятно няма да бъде на линия и за срещата с " Брайтън " на 28 ноември.



Салах даде първата си позитивна проба за ковид преди 5 дни, откакто " фараоните " организираха серия от проби. Нападателят бе разгласен за инфектиран, само че след това от локалната федерация изтриха информацията и я замениха със известие, че резултатът му е неразбираем.

Звездата на " Ливърпул " е обект на рецензии, защото преди да се болести посети сватбата на брат си - празненство с над 800 посетители. В обществените мрежи се появи видео, в което Салах танцува без маска, а тълпата се е събрала към него.

A video of Mohamed Salah dancing at his brothers wedding seemed appropriate
— Waleed (@Loma_Usyk)

Легендата на египетския футбол - Ахмед Хосам, прочут като Мидо, разкритикува Салах, само че и локалната федерация. Той разяснява, че играчът на " Ливърпул " е показал немарливост, за която е трябвало да бъде осъден. Мидо даже назова шефовете на египетския футбол " страхливци ", наблягайки, че никой състезател не е по-голям от страната си и сходна реакция, или по-скоро липса на такава, е неприемлива.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР