Лошите моменти са присъщи за всеки. При някои обаче нещастието

...
Лошите моменти са присъщи за всеки. При някои обаче нещастието
Коментари Харесай

Тези 8 неща ви правят нещастни, но вие не искате да го признаете

Лошите моменти са присъщи за всеки. При някои обаче нещастието е избор, който те самите са създали, постоянно даже без да го осъзнават, написа блогърът Марк Черноф.

В своята дългогодишна процедура той е оказал помощ на доста хора и обобщава няколко неща, присъщи за хронично нещастните хора, които те не желаят да признаят пред себе си: 

Те имат ниско самочувствие 

Престанете да молите другите за почитание, внимание и любов. Бъдете своя най-хубав другар. Приемете един път за постоянно своите слаби страни, тъй като всеки има такива и оценявайте положителните си страни. Не разчитайте за щастието си на никой различен, даже на своя личен сътрудник. 

Те непрекъснато се тревожат за това какво другите мислят за тях 

Ще разберете какво е независимост в мига, в който престанете да мислите за мнението на останалите и започнете да вършиме това, което ви е на сърцето, без да се притеснявате от другите.

Те са злопаметни 

Недейте да таите завист, забравете обидите - животът е прекомерно къс. 

Следват авансово открит ред и това ги ограничава 

Помнете, че методът, по който постоянно сте правили нещо, не е единственият метод то да стане. Когато остареят, хората най-вече съжаляват за пропуснати благоприятни условия. А постоянно ги пропущат, тъй като се опасяват от смяна. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР