Лоша новина застигна на Малдивите един от шефовете на най-голямата

...
Лоша новина застигна на Малдивите един от шефовете на най-голямата
Коментари Харесай

Взривиха колата на Даниел Бачорски: Дарявам ти любов! Ако си обичан, няма да правиш такива глупости

Лоша вест застигна на Малдивите един от шефовете на най-голямата почистваща компания у нас. Служебна кола на предприемача Даниел Бачорски е била взривена тази нощ. За закононарушението заяви самият той в профила си в Инстаграм.
В особено видео Бачорски се обърна към причинителя. Ето какво му сподели:
„ Човеко, ти, който снощи ни взриви една от служебните коли…. Искам да ти кажа, че в един подобен миг аз персонално съзнавам не цената на колата, а цената на живота, на това, че сме живи и здрави – фамилията, сътрудниците ми, приятелите, и го правя оценка.
Искам да ти кажа, че тази кола има каско, ще я платят. И да не я платят, безусловно ми е все тая – ще работим, ще изкараме за нова “, уточни един от шефовете на най-голямата почистваща компания у нас.
„ Искам да ти кажа, че в живота това са едни държания, които аз си признавам, че в никакъв случай не съм имал, и усеща, които в никакъв случай не съм изпитвал.
Искам да ти кажа, че, както и да прозвучи, ти подарявам всичката обич, тъй като хора като теб имат потребност от това – от обич, тъй като в случай че ти си обичан, няма да правиш такива нелепости.
Още тази вечер ще имам нова паркирана кола там. Ако имаш копнеж и ще ти донесе обич и наслаждение, върви – ще те чака.
Искам да ти кажа, че съм доста благополучен човек, че доста обичам живота и това е по този начин главно поради хора като теб в годините, през които съм минал.
Обичам те, бъди здрав и до скоро “, споделя Даниел Бачорски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР