Лоша новина застигна феновете на рока в Пловдив и България.

...
Лоша новина застигна феновете на рока в Пловдив и България.
Коментари Харесай

“Hills of Rock” 2021 умря! Да живее “Hills of Rock” 2022!

Лоша вест застигна почитателите на рока в Пловдив и България. Преди минути уредниците от „ Фест Тийм “ оповестиха, че дългочаканият фестивал „ Hills of Rock”, който се трансформира в рок събитието на годината, се отсрочва за повторно. Метълите и рокаджиите ще би трябвало да преглътнат, че няма да видят идолите си най-малко още една година. Коронавирусът се оказа внезапна спирачка за огромните рокаджийски концерти, които се анулират всекидневно по света.

„ С голямо отегчение и горест, се постанова да споделим с Вас, че сме принудени да отложим Hills of Rock 2021 за идващото лято. Новите дати са 21. 07. - 23. 07. 2022. Мястото остава без смяна. Искрено имаме вяра, че Hills of Rock ще се завърне на Гребен канал в Пловдив през юли 2022 с цялостна мощ и по-вълнуващ от всеки път! Благодарим Ви, че сте с нас в тези предизвикателни за музикалната промишленост времена! “, пишат уредниците.

Причината - редица американски групи отсрочват турнетата си в Европа. От „ Фест Тийм “ са положили всички старания фестивалът да се организира макар всички компликации, само че в последна сметка са взели сложното решение да го отсрочат, с цел да няма взаимни отстъпки с артистите и качеството на фестивалното прекарване.

Закупените билети ще могат да се върнат, в случай че почитателите преценяват че новите дати не ги устройват или че са възпрепятствани да участват. Повече информация по този въпрос ще бъде изнесена на 8 юни, оповестиха още уредниците. На тази дата ще има и положителни вести – ще се анонсират позитивни промени, които предстоят – нови актьори, подиуми и планувани реорганизации за Hills of Rock 2022.

За късото време на съществуването си фестивалът съумя да построи устойчиво добро име. Част от рок афиша са били групи като Iron Maiden, Whitesnake, Judas Priest, Рони Ромеро, Guano Apes, Three Days Grace, Evanescence, Disturbed и доста други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР