Лоша енергия на вещите, които съхраняваме неправилно в дома В

...
Лоша енергия на вещите, които съхраняваме неправилно в дома В
Коментари Харесай

Лоша енергия на вещите, които съхраняваме неправилно

Лоша сила на движимостите, които съхраняваме погрешно в дома

В живота ни привличаме и положителни и неприятни сили. Повечето хора поставят огромни старания да привлекат обич и благоденствие.

Използват разнообразни предмети и амулети, с цел да привлекат шанса на своя страна. Окачат подкова на входа на дома или съхраняват избрани предмети.

Някои обекти притеглят негативна сила и те от време на време се намирт в непосредствена непосредственост до тези, които излъчват позитивна сила.

Понякога, ние самите сме отговорни за това, че в живота ни се случват неприятности. В последна сметка, ние просто съхраняваме някои движимости погрешно, като по този метод привличаме неприятности и злощастие в дома ни.

Вижте кои движимости, постоянно, съхраняваме погрешно (според поверията). Но вярвате или не в тях, зависи от вас.

Лоша сила на движимостите
1.Метлата би трябвало да се държи с дръжката надолу
Правилното предпазване на метлите е значимо за позитивния поток на сила в дома.

Метлата може да се съхранява в килера, банята или където и да е другаде в къщата. Просто се уверете, че дръжката на метлата е ориентирана надолу.

Поверието гласи, че по този начин държите далеко от себе си неприятностите и нещастията. Метлата с дръжката надолу притегля позитивна сила и способства за основаването на уютна атмосфера.

2.Ножиците постоянно би трябвало да се държат затворени
Всъщност вършиме неточност, като оставяте ножиците отворени. Избягвайте това, защото по този начин притегляте неприятния шанс и бедите в къщата. Уверете се, че след работа с ножицата, двете остриета са компактно затворени.

3.Фоторамката не би трябвало да бъде напукана или счупена.
Уверете се че, рамките за фотоси са непокътнати и в положително положение. Не би трябвало да има никакви пукнатини по тях. В противоположен случай изхвърлете или я заменете с нова.

Освен това не би трябвало да приемате неща и дарове от хора, които са ви неприятни или с които сте имали спор.

Ако се случи по този начин, че човек, който не ви харесва, ви дава нещо, помислете дали да приемете подаръка от него. Препоръчително е да съхранявате такива предмети надалеч от вкъщи. Също по този начин се въздържайте да държите в къщата движимости, подарени от индивида, с който връзката ви е завършила, това ви носи отрицателна сила.

Вижте още: Пълнени пилешки бутчета – най-вкусната рецепта

Уверете се, че всички тези предмети са изхвърлени от вкъщи ви. Можете да ги дадете на някого или даже да ги дарите за щедрост. В този случай силата им няма да навреди на новия притежател.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР