Лоша дисциплина скарала Слави Трифонов и бившия музикант от Ку-ку

...
Лоша дисциплина скарала Слави Трифонов и бившия музикант от Ку-ку
Коментари Харесай

Лошата дисциплина скарала Слави и Калин Вельов

Лоша дисциплинираност скарала Слави Трифонов и някогашния музикант от " Ку-ку бенд " Калин Вельов още преди години. Перкусионистът по този начин и не съумял да свикне с жестоките условия на Дългия. Вельов на няколко пъти станал причина за неуспех на подготовки, което влудявало до последна степен Слави. Никой различен в екипа преди него не си е разрешавал сходна разхайтена дисциплинираност.

" Веднъж поради мен подготовката за концерт закъсня с час и половина. Често му развалях дисциплината, само че особено този случай доста го ядоса. При нас имаше конфликт на характери. С него се обичахме, само че и доста се карахме ", спомня си Вельов, който през днешния ден също е политик сходно на някогашния си шеф. За да го върне назад на терен, Трифонов даже пратил защитата си с неговия джип да го откри. Вельов обаче се измъкнал от тях, а откакто дошъл назад, Слави даже не го погледнал, написа " България през днешния ден ".

Самият Слави Трифонов споделя в автобиографичната си книга, че Калин Вельов се радвал на цялостна независимост по време на работата си в " Хъшове " и той прощавал всички му изцепки, а те не били по никакъв начин малко. Дългия таял особена благосклонност към перкусиониста и даже имали концепция да му създадат независим албум, който несъществуващата БМК да продуцира. Внезапно обаче Калин решил да замине за Холандия и по този начин пътищата им се разделили. След като Калин си потегля, двамата повече не се чуват.

" Това е една естествена компания, в която хора работят с фантазиите си. Когато човек си промени фантазиите, нещата се трансформират. Оттук са излезли единствено положителни експерти. Хората се развеждат и разделят непрекъснато, само че би трябвало да се прави цивилизовано. Аз се пробвам да действам правилно с всеки един, който си е тръгнал. Трябва да има честност. Аз съм с положителни усеща към всеки един. Всеки, който си потегля, не е задължен с нищо към мен. Но му споделям, че е задължен към екипа си и към сътрудниците си ", споделя Слави за някогашните си музиканти.

 След години пътищата им за малко да се засекат още веднъж, само че на друго професионално занятие. Вельов е номиниран за министър на културата, а огромна част от екипа на шоуто са депутати в Народното събрание. Тогава Вельов показа, че няма проблем, в случай че се наложи да работи дружно със Слави Трифонов, само че към този момент на политическата, а не на музикалната сцена. " Аз имам извънредно мощни и прочувствено положителни мемоари от времето, в което бях с " Ку-ку бенд ", имам страхотни другарства с тези хора и ще продължа това отношение ", сподели Калин Вельов преди време.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР