Лос Анджелис Рамс спечели 56-ото издание на Супербоул след победа

...
Лос Анджелис Рамс спечели 56-ото издание на Супербоул след победа
Коментари Харесай

Исторически шампион в мача за Супербоул

Лос Анджелис Рамс завоюва 56-ото издание на Супербоул след победа във финала над Синсинати Бенгалс с 23:20. Мачът се игра на " СоФай Стейдиъм ", който се намира в Ингълууд (Калифорния) и е домашен за Рамс.

36-годишният треньор на " овните " Шон Маквей пък влезе в историята. Той стана най-младият експерт, извел отбора си до продобиване на трофея " Винс Ломбарди ".

Лос Анджелис Рамс от своя страна стана едвам третият клуб в НФЛ, който печели Супербоул като представител на два разнообразни града. Първата купа взема през 2000 година като Сейнт Луис Рамс. Подобно нещо са правили още Колтс като представител на Балтимор и Индианаполис, както и Рейдърс като част Оукланд и Лос Анджелис.

На почивката на мача феновете на трибуните имаха опция да видят осъществяванията на редица митове на рап и R`n`B музиката. Страхотно шоу направиха Доктор Дре, Снууп Дог, Еминем, 50 Сент, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж.

След завършек на мача уайд рисийвърът на Лос Анджелис Рамс - Купър Къп беше избран за най-хубав състезател на мача.

Супербоул е най-гледаното спортно събитие, което се организира единствено в един мач. Приходите от него се пресмятат на 14,6 милиарда $. Самите играчи получават напълно дребна част от тази голяма сума. Според изискванията на груповия контракт на НФЛ всеки от състезателите на първенците взима бонус от 150 000 $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР