Лос Анджелис Лейкърс се изправят срещу действащите шампиони на НБА

...
Лос Анджелис Лейкърс се изправят срещу действащите шампиони на НБА
Коментари Харесай

Как да гледате мача Лос Анджелис Лейкърс срещу Денвър Нъгетс, първият от сезон 2023-4 на НБА

Лос Анджелис Лейкърс се изправят против настоящите първенци на НБА Денвър Нъгетс за откриването на постоянния сезон на сезон 2023 на НБА. Месеци откакто бяха пометени от плейофите от Нъгетс, ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис се завръщат, само че Брон не желае възмездие. Той е стимулиран от нещо по-голямо от това да победи Нъгетс.

„ Нямам потребност от това. Не желая да кажа, че не съм стимулиран да играя, тъй като се стимулирам да играя против Състезанието, обичам да се състезавам против най-хубавите, сподели ЛеБрон пред публицисти. „ Но нямам потребност от субект или тим, който да ме стимулира. Аз съм самомотивиран. Аз съм задоволителен. “

ЛеБрон ще разбере дали е задоволителен, когато стартира сезон 2023-2024 в НБА, неговият 21-ви сезон в лигата.

Свързани: Вижте цвета на Лейкърс на Nike метод LeBron NXXT Gen маратонки

Докато приказваме, в нова (сълзлива) реклама на Nike, ЛеБрон загатва, че играе със сина си.Брон от дълго време загатна, че желае да се пенсионира, откакто изигра сезон с неговият максимален наследник Брони, първокурсник в USC. Рекламата на Nike също загатва 38-годишния мъж, който остава да играе с по-малкия си наследник Брайс. В момента Брайс е второкурсник в гимназията Нотр Дам в Лос Анджелис, Калифорния, което значи почитатели може да се почерпи с най-малко още пет години ЛеБрон на корта. 

В какъв брой часа е мачът Лос Анджелис Лейкърс против Денвър Нъгетс

Мачът от постоянния сезон сред Лейкърс и Нъгетс ще се играе във вторник, 24 октомври от 19:30 ET (4:30 ч. PT).

Как да гледате мача Лос Анджелис Лейкърс против Денвър Нъгетс

Мачът сред Лейкърс и Нъгетс ще се излъчват онлайн по TNT и поточно в услугите, изброени по-долу. Въпреки че множеството кабелни пакети включват TNT, елементарно е да гледате мача, в случай че TNT не е включен в абонамента ви за кабелна телевизия или в случай че въобще нямате кабел. Вашите най-хубави варианти за гледане са по-долу. (Опциите за поточно предаване ще изискват интернет снабдител.)

Предавайте поточно играта на Sling TV на половин цена

Ако нямате кабелна телевизия, която включва TNT, NBC, ABC, Fox или ESPN, един от най-рентабилните способи за предаване онлайн на NFL футбол тази година е посредством абонамент за Sling TV. Стриймърът предлага достъп до TNT, мрежата NFL, локални филиали на NBC, Fox и ABC (където има) и ESPN със своя проект Orange + Blue Tier. Също по този начин си коства да се означи: Sling TV се предлага с включено 50 часа основано на облак DVR пространство за запис, идеално за запис на всички най-хубави NFL мачове за сезона.

Този проект нормално коства $60 на месец, само че стриймърът сега предлага промоция с 50% отстъпка за първия ви месец, тъй че ще платите единствено $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Върхови характерности на равнище Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, в това число локални филиали на NBC, Fox и ABC (където наличен).Получавате достъп до множеството локални NFL игри и национално предавани игри на най-ниската цена.Всички равнища на абонамент включват 50 часа основано на облак DVR предпазване. $30 (първи месец)

Надградете до пакета Sports Extra на Sling TV

Sling TV има ново предложение за сезон 2023 NFL, наречено Sports Extra. Този модернизиран пакет е предопределен за супер почитатели на NFL и колежански футбол, с достъп до NFL Redzone, ESPN, NFL, SEC, ACC, PAC 12, Big10 и Longhorn Networks.

Има страхотна оферта за Sling TV Sports Extra сега: Можете да получите четири месеца Sling TV Orange + Blue + Sports Extra за $219. Това е най-рентабилният метод за поточно предаване на множеството NFL игри тази година.

Можете да научите повече за Sling TV и Sports Extra, като докоснете бутона по-долу.

Надстройте до Sling TV Sports Extra

Гледайте мача Лос Анджелис Лейкърс против Денвър Нъгетс на Hulu + TV онлайн

Можете да гледате NBA с Hulu + TV онлайн. Пакетът включва достъп до 90 канала, в това число Fox и FS1. Включено е и безкрайно DVR вместилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + TV онлайн, плюс гледайте онлайн предсезонни игри на NFL, извънредни игри онлайн от постоянния сезон, известни студийни излъчвания (включително NFL Total Access и номинираното за Emmy шоу Good Morning Football) и доста други.

Hulu + Live TV идва в комплект с ESPN+ и Disney+. Цената му е $77 на месец.

$77 на месец в Hulu

Гледайте онлайн локален NBA баскетбол с цифрова HDTV антена

Ако прекъсвате кабела на кабелната си компания, не съм сам; в действителност имате шанс. Все още можете да гледате NBA, MLB и NFL по малкия екран с налична стайна антена, която включва локални ефирни HDYC канали като TNT, CBS, NBC, ABC, Fox и PBS. Ето го и най-важното: Няма месечна такса.

Всеки, който живее в отчасти блокирана зона (тези покрай планини или жилища на първия етаж), антената за цифрова телевизия може да не улови добър сигнал – или какъвто и да е сигнал въобще. Но за доста домове антената за цифрова телевизия обезпечава съществено на ниска цена метод да гледате колежански футбол, без да плащате зашеметяваща месечна такса. Вътрешните телевизионни антени също могат да обезпечат по този начин нужната аварийна телевизия, в случай че стихия прекъсне кабела ви (или вашата кабелна компания влезе в спор с мрежа).

Тази усилена HDTV антена твърди, че има 50 -миля обсег и предлага 36 канала. Тя е оценена с 4,0 звезди от рецензенти на Amazon.

Един клиент на Amazon сподели, „ Когато цената на тази антена падна до $50, тя беше на конкурентна цена по отношение на това, което бихте намерили на рафтовете в локалната Radio Shack. Ако обмисляте този артикул, евентуално към този момент се съмнявате в сметката си за кабелна телевизия и се оглеждате за на ниска цена метод да получите Big 3 плюс Fox и PBS. Тази антена ни даде това незабавно след изваждането от кутията. " $60 в Amazon

Сезон 2023-2024 NBA: Поглед напред

Сезон 2023-2024 NBA стартира на 24 октомври 2023 година Встъпителният шампионат на NBA в границите на сезона: 3 ноември - 9 декември 2023 година Всички- Звездна седмица: 16 февруари – 24 февруари 2024 година Турнир за присъединяване: 16-19 април 2024 година Плейофи на НБА: 20 април – май/юни 2024 година Финали на НБА: юни 2024 година

Сюжетни линии, които следваме този сезон на НФЛ

Всички обичат Виктор: На 19 години, висок 7'4 " френската баскетболна сензация Виктор Уембаняма прави своя дебют в постоянния сезон на НБА на 25 октомври със Сан Антонио Спърс. Първият общ избор на НБА за 2023 година Проект, " Уемби " е най-очакваният новобранец, откогато ЛеБрон Джеймс дебютира в НБА през 2023 година Пъргав и атлетичен, Уембаняма към този момент потвърди, че ще бъде сериозна опасност в отбраната по време на предсезона 2023 година, с обсег на крилата от осем фута и всичко останало.

Време за дами в Милуоки: Въпреки напъните на НБА да забрани суперотборите, сдвояването на Дамян Лилард и Янис Адетокумбо в Милуоки има капацитета да бъде тъкмо това. Дейм прекара 11 години в Портланд Трейл Блейзърс, преди седемкратният пойнтгард в НБА да изиска замяна. Янис е два пъти MVP на НБА, заобиколен от към този момент надарен тим на Бъкс. Дейм носи своето водачество, преданост и положителни удари в Милуоки, който стартира да наподобява тъкмо като супер тим.

Краят на една епоха в Nor Cal? Когато обичаният гросмайстор Боб Майърс на Голдън Стейт Уориърс се отдръпна предходната пролет, това провокира въпроси дали династията Уориърс – която докара до четири шампионата на НБА – е завършила. Стеф Къри, Дреймънд Грийн и Андрю Уигинс са заключени в тима най-малко за три сезона, само че основният треньор Стив Кер и една трета от Splash Brothers – Клей Томпсън – са в последната година от съответния си контракт. Съсобственикът на Уориърс Джо Лакоб постоянно е показвал, че е подготвен да харчи, с цел да резервира тима дружно, само че отчетите споделят, че тимът и Томпсън надалеч не са сключили договорка. Трудно е да си представим тима без спокойствието, хладнокръвието на Кър или епичните тройки на Томпсън, само че почитателите може да се наложи.

Свързано наличие на CBS Essentials

Най-добрите антени за цифрова телевизия: Как да гледате NFL игри без кабел или стрийминг услуги
Сделка за Sling TV: Гледайте NFL и повече телевизия онлайн за половината цена
Маратонки Nike Zoom NFL Pegasus 40: Как да купите обувки за Cowboys, Chiefs, Steelers, Jets и други [CBS Sports]Как да организирате празненство за гледане на NFL [CBS Sports]Как да гледате по какъв начин Лионел Меси играе за Интер Miami CF Най-добрите тв приемници за гледане на спорт през 2023
г
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР