Лос Анджелис Клипърс ще се опита да отмъкне плеймейкъра Ражон

...
Лос Анджелис Клипърс ще се опита да отмъкне плеймейкъра Ражон
Коментари Харесай

Лейкърс срещат конкуренция за Рондо от градския враг

Лос Анджелис Клипърс ще се опита да отмъкне плеймейкъра Ражон Рондо от ръцете на градския си противник - Лос Анджелис Лейкърс, оповестява авторитетният кореспондент Марк Стайн. Както е известно, Рондо ще се трансформира в свободен сътрудник тази зима, употребявайки опцията да се откаже от последната година в сегашния си контракт с тима на " езерняците " - $2.7 милиона за идващия сезон.

The Clippers have interest in signing the Lakers' Rajon Rondo, league sources say, and are expected to pursue Rondo when free agency opens in November
— Marc Stein (@TheSteinLine) В момента Клипърс разполагат с тъкмо двама играчи на позицията пойнт гард в състава си - Патрик Бевърли и Реджи Джаксън. Новината за Рондо удостоверява информацията на журналиста от ESPN Стивън Ей Смит, който показа преди две седмици, че звездата на Клипърс Кауай Ленърд е изискал управлението на отбора да се погрижи за плеймейкърската позиция и да обезпечи състезател, който да може да води нападенията на отбора. 34-годишният Рондо се показа на впечатляващо равнище в плейофите, откакто осигуряваше успокоение в състава на Лейкърс при всяко едно от своите включвания от скамейката. Двукратният първенец навъртя цели 105 асистенции в плейофния поход на " езерняците " към купата, подобрявайки върха на именития аржентинец Ману Джинобили - 95 през 2014-а. В плейофите Рондо се разписа със приблизително по 8.9 точки, 4.3 битки и 6.6 асистенции за 24.7 минути на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР