Лос Анджелис Клипърс отново се провали в плейофите на НБА.

...
Лос Анджелис Клипърс отново се провали в плейофите на НБА.
Коментари Харесай

От лагера на Клипърс започнаха с оправданията за елиминацията


Лос Анджелис Клипърс още веднъж се провали в плейофите на НБА. Тимът от Ел Ей, който бе считан за един от любимците за купата, отпадна безславно на полуфиналите на Западната конференция с крайното 3-4 от Денвър Нъгетс, в случай че имаше преднина от 3-1 победи. Крилото на Клипърс Пол Джордж и старши треньорът Док Ривърс показаха проблеми с кондицията на баскетболистите като главната причина за елиминацията на тима.

“Трябваше да се оправяме с доста премеждия”, означи Джордж. “Трябваше да прекараме повече време дружно като тим, само че заради пандемията това нямаше по какъв начин да се случи. Контузиите ни поразиха както през постоянния сезон, по този начин и в плейофите. Просто не получихме задоволително време, в което да сме заедно… Никога не сме считали, че в случай че не спечелим купата тази година, то това ще е краят за нас. Единствено можем да се подобряваме”, добави една от звездите на Клипърс.

“Не изпълнихме упованията си”, призна Ривърс. “Аз съм треньорът и поемам цялата виновност за провалянето. Но е реалност, че никога не успяхме да осъществим упованията си, тъй като в случай че го бяхме сторили, то към момента щяхме да се борим за купата. Знаех, че някои от момчетата ми не бяха в най-хубавата си кондиция, просто не можеха да изиграят нужните минути. В няколко случая започвахме срещата по проект, само че в даден миг някои от момчетата ми трябваше да излезе заради проблеми с кондицията”, сподели още треньорът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР