Лорин Гудман е оставена да се чувства сама, докато нейните

...
Лорин Гудман е оставена да се чувства сама, докато нейните
Коментари Харесай

Лорин Гудман се чувства „напълно сама“ заради аферата с Кайл Уокър, докато сестрите я „молят да се извини“

Лорин Гудман е оставена да се усеща сама, до момента в който нейните „ гневни “ сестри се борят с последните разкрития за нейните връзки с Кайл Уокър.

Защитникът на Англия и Ман Сити Кайл е татко на дъщеричката на Лорин, както и на тригодишния й наследник Кайро. През 2020 година Лорин се забавлява с Кайл, когато за малко беше разграничен с обичаната си от детството Ани.

Впоследствие двойката се събра още веднъж и по-късно се ожениха през ноември 2021 година, само че по-рано тази година стана ясно, че Кайл е татко на Шестмесечната щерка на Лорин, която е заченана по време на видимо щастливия му брак с Ани. Лорин разкри, че се е свързала с Ани по Коледа, с цел да я осведоми за бащинството на щерка си, с цел да могат всички да „ живеят живота си като възрастни “ с истината навън.

Лорин е близка със сестрите си Амелия и риалити малкия екран звезда Клои, само че абсурдът с Кайл раздруса връзките им. Източник сподели пред списание Closer: „ Има толкоз доста засегнати и от двете страни през последните няколко с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР