Лорд Камерън каза, че Обединеното кралство е участвало в новия

...
Лорд Камерън каза, че Обединеното кралство е участвало в новия
Коментари Харесай

Лорд Камерън: Обединеното кралство участва в пристанищните планове на САЩ за Газа „от самото начало“

Лорд Камерън сподели, че Обединеното кралство е взело участие в новия морски кулоар „ през цялото време “ и е „ пособие с предварителната инспекция на помощ “, добавяйки: „ Ние го ревизираме в Кипър, тъй че не се постанова да се ревизира още веднъж, когато дойде. “

Въпреки че приветства развиването на Съединени американски щати, той прикани Израел да отвори собствен личен пристанище на Ашдод, което може да се употребява за снабдяване на помощ, до момента в който пристанището бъде издигнато.

Той сподели на телевизионните оператори: „ Изграждането ще отнеме време, тъй че най-важното е през днешния ден израелците да потвърдят, че те “ ще отвори пристанището в Ашдод.

Най-нова политика: Риши Сунак отдава респект на Тереза ​​Мей, до момента в който някогашният министър председател се причислява към изселването на торите от Народното събрание

„ Това е в Израел, само че това е работещо пристанище. Може да отнеме помощ в този момент - това ще усили размера на помощта - и тази помощ може по-късно да бъде изпратена в Газа. "

Обедине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР