Лорд Алън Шугър нападна Саймън Коуъл, като каза, че предпочита

...
Лорд Алън Шугър нападна Саймън Коуъл, като каза, че предпочита
Коментари Харесай

Лорд Шугър се нахвърли жестоко на Саймън Коуъл, докато пита „какво си е направил?“

Лорд Алън Шугър атакува Саймън Коуъл, като сподели, че избира „ да остарее грациозно, в сравнение с да наподобява като музикален магнат “.

77-годишната звезда от Apprentice подлага на критика „ странния външен тип “ на 64-годишния Саймън по време на диалог за козметична хирургия. Шугър сподели, че гледането на негова фотография един до друг в този момент с някой от него преди 20 години би било „ трагична разлика “, само че настоя, че не се „ тормози “ от остаряването.

Саймън е бил намерено за това каква работа е имал. Миналата година той се изсмя на изказванията, че се е подложил на лифтинг на лицето, откакто Ант и Дек се пошегуваха за „ новото му лице “ в Britain's Got Talent. Той сподели: „ Мисля, че е истерично. Искам да кажа, просто ме кара да се дръзвам. Не съм имал лифтинг на лицето или нещо сходно. Получих си малко ботокс или каквото и да е, само че нищо фрапантно.

„ Така че, когато чуя за тези неща, в действителност ме кара да се дръзвам. “ Преди това Саймън призна, че „ може да е прекалил “ с козметичните си про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР