Лорън Джеймс се извинява, че застана на гърба на нигерийския играч в мача от Световната купа

...
Безразсъдното блокиране на гърба на Мишел Алози доведе до изгонването
Коментари Харесай

Безразсъдното блокиране на гърба на Мишел Алози доведе до изгонването на Джеймс и Англия трябваше да издържи с 10 играчи през продълженията, преди да победи Нигерия 4-2 при дузпи.

„Цялата ми обич и уважение към теб“, написа Джеймс в социалната медийна мрежа X, известна преди като Twitter, към Алози. „Съжалявам за случилото се.“

Това беше отговор на съобщението на Алонзи: „ние играем на световната сцена. тази игра е игра на страст, непреодолими емоции и моменти. цялото уважение към Лорън Джеймс."

Английските играчи казаха, че Джеймс им се е извинил в съблекалнята в Бризбейн в понеделник вечерта.

И Джеймс излезе публично с това днес.

Тя написа: „За нашите фенове в Англия и моите съотборници, да играя с и за вас е най-голямата ми чест и обещавам да се поуча от опита си.“

Лъвиците се измъкват до четвъртинки

Само на 21 години, Джеймс се утвърди като звездата на Англия на турнира през груповата фаза.

Играчката на Челси вкара два гола и асистира за още три, когато Англия победи Китай с 6-1.

Прочетете повече:

Изявление на английския отбор гласи: „Лорън наистина съжалява за действията си, които доведоха до червения картон, и е пълна с угризения. Това е напълно нехарактерно за нея.

„Ние ще подкрепяме Лорън през цялото време и ще предложим представителство от нейно име. Ние напълно уважаваме дисциплинарния процес на ФИФА и няма да правим повече коментари, докато не бъде взето каквото и да е решение."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР