Лора Крумова вече била готова с избора на име на

...
Лора Крумова вече била готова с избора на име на
Коментари Харесай

Лора Крумова кръщава бебето на баба си

Лора Крумова към този момент била подготвена с избора на име на второто си дете.

След като схванала, че с мъжа си Сотир чакат момиченце, тя решила да го кръсти на своята баба, която се спомина при започване на годината.

ТВ водещата тежко претърпя неочакваната й гибел, тъй като тя била най-близкият й човек и се грижела за нея непрестанно. Въпреки че приятелките й я съветвали да не дава на бъдещата си дъщеричка името на мъртвец, тъй като битуват схващания, че по този начин бебето наследява кармата на умрелия, Лора не вярвала в сходни теории и възнамерявала да постъпи както я съветвало сърцето, писа „ Ретро “.

Бабата на Крумова се казвала Цанка, а дъщеричката й евентуално щяла да носи някое от производните на името, с цел да го чества на Цветница. Таткото Сотир нямал нищо срещу, а при първата бременност, когато журналистката стана майка на наследник, изборът да го кръсти Явор бил неин.

Цялото семейство щяло да прекара на къмпинг „ Градина “ край морето, само че телвизионерката възнамерявала да се връща най-малко през две седмици до столицата, с цел да я преглеждат контролно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР