Лора Крумова е започнала поредна нервна борба с излишните килограми,

...
Лора Крумова е започнала поредна нервна борба с излишните килограми,
Коментари Харесай

Лора Крумова пълнее от стрес! Притеснява се, че всеки момент ще остане без работа

Лора Крумова е почнала поредна нервна битка с непотребните килограми, разбра HotArena.

Причината за внезапното напълняване през последните месеци е големият стрес, на който е подложена водещата на Нова телевизия. Нейни сътрудници разкриват, че Крумова била обезпокоена за мястото си пред камерата, тъй като не знаела дали ще успее да резервира работата си, писа „ Ретро “.

Най-близката й другарка Галя Щърбева бе изпратена в трета глуха – дават й да прави по едно-две изявленията най-много в месеца и съвсем не взима никакви пари. Лора вижда, че нещата се трансформират – търсят се нови лица и хора, които не са омръзнали на феновете. Тя се тормози, че напълно скоро може да остане без работа.

Не може да се върне в Би Ти Ви, нито пък ще я желаят от другите медии, изключително след абсурда за пари „ Америка за България “. След свалянето на предаването й „ Комбина “ заради извънредно невисок рейтинг, Галя Щърбева бе изпратена в ъгъла, а Крумова се задоволи да води утринния блок в събота и то не сама. Държат русокоската надалеч от сериозните изявленията, дават й единствено най-лежерните.

Лора постоянно си спомняла и за Ани Цолова, която сякаш трябваше да се завърне за „ начин на живот “ предаване, а никаква я няма и никой не знае какво се случва с нея. Стресът към тези терзания се отразявали зле върху фигурата на Крумова и тя не серпантина да качва килограми .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР