Лора Караджова вече е в последния триместър на бременността си.

...
Лора Караджова вече е в последния триместър на бременността си.
Коментари Харесай

Лора Караджова се омъжва за диджея Марсел Рохас след като роди

Лора Караджова към този момент е в последния триместър на бременността си. Певицата разкрива, че ще посрещне детето си от диджея Марсел Рохас напролет, а за женитба ще мислят след раждането. Изпълнителката се сгоди точно на рождения си ден и малко по-късно разгласи, че ще става майка за повторно, научи HotArena.

Засега русокоската не разкрива пола на бебето, само че съгласно осведомени чака момче. Тя има 5-годишна щерка на име Алиса от предходната си връзка и постоянно е твърдяла, че желае още деца. Ето че най-сетне желанието й е напът да се реализира.
В началото на декември певицата навърши 36 години, а най-голямата изненада получи от приятеля си Марсел Рохас. Навръх празника той паднал на колене и зарадвал изпълнителката с годежен пръстен. Запознати издават, че бижуто е с елмаз и коства няколко хилядарки.
Разбира се, разчувстваната Лора приела предлагането за брак на Марсел. Сватбата по всяка възможност ще се състои през лятото, само че влюбените към момента не са избрали съответна дата. Преди време Караджова споделяше, че не държи да се види в бяла рокля, само че към този момент трансформирала мнението си по този въпрос и желала огромно празненство с доста посетители. Пред близки приятелки споделила, че в лицето на диджея разкрила мъжа на фантазиите си и нямала желание да го изпуска.

С някогашния й сътрудник и татко на щерка й – Валентин Славов, певицата по този начин и не стигна до брак. С него тя живя на фамилни начала, само че последните години от взаимното им общуване по думите й били повече от кошмарни.

„ Не е имало изневери, само че се карахме непрестанно за други неща и аз реших, че не е добре за детето да пораства в сходна враждебна среда. Колкото и тривиално да звучи, оказа се, че с Валентин имаме мощно несходство в характерите въобще и не можем да живеем под един покрив. Просто не се разбирахме ”, обяснявала е Лора за аргументите, довели до разлъката. Според слуховете в музикалните среди, двамата постоянно стигали и до физически конфликти. Отношенията й със Славов известно време били обтегнати, само че към този момент нормализирали общуването си в името на дъщеря им Алиса.
Момиченцето приемало добре и новия мъж в живота на майка си. Той доста се стараел да завоюва утвърждението на хлапето и в последна сметка съумял.
Запознати издават, че след раздялата с някогашния Лора се върнала към остарялата си пристрастеност – алкохолните запои. Тя от много време се слави като щура купонджийка – блъснала го на живот и се втурнала в търсене на нов мъж. С Марсел се срещнали около общ професионален ангажимент, незабавно се харесали и след това разкрили, че са сродни души и имат доста общи ползи. „ Пожелах си да срещна същинската обич и най-накрая я открих! ”, споделя русокоската, която в предишното претърпя доста разочарования в персонален проект.

В музикалните среди се приказва, че бащата на Лора - Данчо Караджов, не приемал Валентин за шурей и бил доста удовлетворен от развоя на събитията. Музикантът се разбирал чудесно с другия някогашен на Лора – изрусеният тв водещ Део, само че за Славов не желал и да чува. Именно Данчо посъветвал дъщеря си да разкара Вальо и заречен да оказва помощ в грижите за Алиса, когато се постанова.
Семейството на Лора напълно одобрявало новият й мъж. Тя не серпантина да го хвали, че е доста деликатен, сантиментален и безрезервен. Очаквала от него да бъде и превъзходен татко, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР