Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, но зад широката

...
Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, но зад широката
Коментари Харесай

Лора Караджова се сби с танцьорка в дискотека

Лора Караджова се слави като неподражаема купонджийка, само че зад необятната й лъчезарна усмивка се крият серия контузии. Певицата, която на 3 декември тази година ще навърши 36 години, загатна и нахлуване във „ ВИП Брадър ”, че не желае да „ отприщва ” тъмната си страна, която и самата тя малко познава.

Още тогава в светското пространство се припомниха серия обстановки, в които тази тъмна страна на Лора се е проявявала. Като, да вземем за пример, когато преди време се млатила с танцьорка в дискотека. Подобни истории не могат смутят изпълнителката на шлагера „ Нека бъде лято ”, тъй като има една драма, която още изтезава сърцето й. Дъщерята на Данчо Караджов, вокалът на група „ Сигнал ”, към момента не може да преодолее шока, който я връхлетя през 2006 година, когато блъсна с колата си пешеходец на столично кръстовище. Хитовата изпълнителка прекарала една нощ във вцепенение и молебствия в „ Пирогов ”, очаквайки да чуе дали мъжът ще оцелее.

„ Бутнах един човек, който беше с заплаха за живота... Той пресичаше на алено, аз просто не го видях. В София, тъкмо 10 метра преди да се прибера и в един миг просто видях стъклото на колата счупено... Всичко върху мене. И стопирах колата, излязох, индивидът лежеше прострян на едно доста огромно кръстовище в София ”, споделяла е Лора Караджова преди години. Тогава тя се обадила първо на брат си, с който имат извънредно мощна връзка. Той толкоз се тормозил, че не усетил по какъв начин хукнал по чорапи от у дома и се усетил едвам след няколко пресечки.

„ Дойде полицията, качиха ме откъм гърба, отидохме в „ Пирогов ”, споделиха ми, че е с заплаха за живота. Прибрах се. Не можех да се разплача, нямах сили да се разрева даже ”, споделяла е Лора. Тогава татко й бил на турне. Споделила по телефона какво се е случило и той й споделил: „ Ти знаеш ли изобщо какво си направила?! ”. С майка й и брат й се върнали в „ Пирогов ”, където изкарали една кошмарна нощ. На сутринта лекарите съобщили, че индивидът е добре и ще се възвърне. Оцелял безусловно по знамение.

Излизайки на сутринта от „ Пирогов ”, Лора ми хвана ръката и сподели: „ Майко, в случай че нещо беше станало, не знам по какъв начин щях да пребивавам напред ”. След това месеци наред тя не можеше да пресича. Аз пресичах с нея. Това бе огромен потрес за нея ”, разказвала е и Мариана Караджова, майката на певицата.

Самата Лора и през днешния ден заобикаля тематиката, защото към момента й е извънредно мъчно да приказва за случилото се. И въпреки всичко, когато го е правила, певицата е признавала, че фактически дълго време не е можела да пресича сама. Трябвало някой да я съпровожда. „ Слава Богу, всичко е отминало! Човекът си е жив и здрав ”, въздъхва Караджова.

Според нейни сътрудници тя пропуща една значима детайлност – в този миг е използвала алкохол. В реалност, Лора е блъснала индивида, карайки почерпена. В паниката към случая не й е взета кръвна проба в точния момент, която да я закове, издават нейни сътрудници.

Оттогава певицата е извънредно внимателна зад кормилото и когато пресича пътни платна. Съумяла е някак обаче да възвърне насладата си от живота и още веднъж да бъде славната купонджийка, каквато всички я познават. И Лора в действителност е такава, удостовери и във визитката си за „ ВИП Брадър ”. Певицата се дефинира като „ умерено луда глава ”, само че това не значи рискова. Просто развеселявала другите и ги карала да се усещат добре.

Е, това въпреки всичко не важи за една незнайна танцьорка, с която Лора преди време се сбила в столична дискотека. Певицата й налетяла на пердах, след спор за... варел, който очевидно бил спонтанната „ сцена ” на танцьорката. И когато пробвала да се върне на работното си място, срещнала гневната опозиция на певицата. Братът на Лора още веднъж бил първият човек, който схванал за станалото. Когато звездата се прибрала с пострадвания, той толкоз се тормозил, че първо в мозъка му изникнали допустимо най-мрачните сюжети, написа " Уикенд ".

„ Веднъж се прибра от дискотека цялата насинена като след боксов мач. Казвам: „ Лора, какво стана? ”. Аз, вика, желаех да танцувам в една дискотека и се качих на един варел да си танцувам. И пристигна по едно време една танцьорка и ме бутна – това бил нейния варел. И аз крещя: „ Абе, по какъв начин ще ме буташ, бе! Това ми е обичаното парче! Сега ще видиш защо става въпрос ”... Меле ”, споделял е братът на Лора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР