Лора Караджова, една от най-емблематичните фигури на българската музикална сцена,

...
Лора Караджова, една от най-емблематичните фигури на българската музикална сцена,
Коментари Харесай

Лора Караджова - как от парти момиче стана градинарка

Лора Караджова, една от най-емблематичните фигури на българската музикална сцена, е известна освен със своите шлагери, само че и с бурния си празненство живот. Дъщеря на вокалиста на " Сигнал " Данчо Караджов, стартира кариерата си през 2000 година, когато Васил Николов, прочут като Теслата, я откри и продуцира. С времето тя се утвърди като една от най-популярните певици в България, участвайки в разнообразни музикални планове и създавайки шлагери като „ Нека бъде лято “,,,Повече от всичко “ и,,Спуснати пердета “.

През годините Лора Караджова бе неизменима част от светските събития, трансформирайки се в икона на българската музикална сцена. Нейните взаимни планове с Ъпсурт, Кристо и 100 кила в допълнение затвърдиха статута й на звезда. Въпреки динамичния метод на живот и множеството задължения, Лора откри време да се отдаде на майчинството, а в последно време и на една нова и непредвидена пристрастеност – градинарството.
                             

В предаването „ На кафе “ по NOVA, Лора разкри, че се е влюбила в градинарството и изключително в цветарството.

Тя описа: „ Харесвам градинарството и то по-скоро цветарството, имам и домати, и чушки, и лук, и тиквички, и магданоз, и мента, и босилек. В последна сметка, когато имаш двор, в действителност е грехота да не го използваш, с цел да си създадеш свои лични артикули. Най-вкусното нещо е да си направиш салата с откъснати домати от личната ти градина. “

За Лора, градинарството не е просто занимание, а метод да откри успокоение и баланс в живота си. Въпреки всичко Лора не не помни първата си обич – музиката. Преди няколко месеца тя се завърна на сцената със своята последна ария „ Нов смисъл “, в съдействие с Кристо. Това ново парче освен бележи края на креативната рецесия на Лора, само че и съставлява нова глава в нейната музикална кариера.
                             

Лора Караджова продължава да балансира сред новите си ползи и музикалната си кариера, доказвайки, че е допустимо да намериш нови пристрастености, без да изоставяш старите. Градинарството й дава успокоение и наслада, до момента в който музиката остава нейното най-голямо ентусиазъм и предопределение.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР