Лора Христова се класира на престижната 6-та позиция в индивидуалното

...
Лора Христова се класира на престижната 6-та позиция в индивидуалното
Коментари Харесай

6-то място за Лора Христова на Световното първенство в Солт Лейк Сити

Лора Христова се класира на влиятелната 6-та позиция в самостоятелното на 10км. на Световното състезание за младежи и девойки в Солт Лейк Сити (САЩ). Биатлонистката от Троян сбърка три пъти и финишира на +2:15.3 минути от победителката.

Още три българки взеха присъединяване в класическата дисциплинираност при девойките ст. възраст. Валентина Димитрова позволи четири пропуща и зае 18-та позиция, а Стефани Йолова е 21-ва с три наказателни минути. Шест неточности в стрелбата отредиха 45-то място на Лора Радковска. Световна шампионка стана Сара Андерсон от Швеция. Среброто и бронза са две представителки на Германия - Ива Морич и Селина Гротиан.

Само един българин взе присъединяване в надпреварата на 12.5 км. при юношите. Константин Василев сгреши четири пъти и зае 12-та позиция в крайното класиране. Златният орден завоюва Арту Хейкинен от Финландия, а Якуб Боргула от Словакия и германецът Алберт Енгелман допълниха призовата тройка.

Днес в 20:00 ч. ще се организира самостоятелната дисциплинираност на 15км. при младежите, където България ще бъде показана от Благой Тодев и Васил Зашев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР