Лора е безнадеждна романтичка и репортер. С вълнение потегля на

...
Лора е безнадеждна романтичка и репортер. С вълнение потегля на
Коментари Харесай

Ще дойдеш в точния момент от Софи Казънс излиза на 10 август

Лора е безнадеждна романтичка и кореспондент. С неспокойствие потегля на командировка до Нормандските острови, само че даже не подозира какво ще открие там.

Още на летището се сблъсква с най-привлекателния мъж, който в миналото е виждала. А в хотела осъзнава, че е сграбчила неговия куфар вместо своя. Това би трябвало да е знак от ориста! Сега остава единствено да откри тайнствения чужд... и след това могат да зазвучат сватбени звънчета.
 „ Песента на буревестника “ - покъртителен разказ, кондензиран с пътешествия и вълнуващи срещи „ Песента на буревестника “ - покъртителен разказ, кондензиран с пътешествия и вълнуващи срещи
Лиза е сбъднала фантазията си да работи като публицист и като че ли нищо не й липсва. Но когато злощастие връхлита най-хубавата й другарка, свет...

Издирването му обаче не се оказва толкоз елементарно – ще ѝ би трябвало помощ. А в това време Лора разкрива някои фамилни секрети, които могат да я накарат да премисли визията си за живота и любовта, които постоянно е желала.

Софи Казънс е работила в малкия екран, а сега е сполучлив създател и живее в Джърси с мъжа и двете си деца.

Още от КНИГИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР