Лондонски клуб на джентълмените пренебрегна своя 150-годишна традиция, заради която

...
Лондонски клуб на джентълмените пренебрегна своя 150-годишна традиция, заради която
Коментари Харесай

Революция: Клуб на джентълмените прие транссексуална жена

Лондонски клуб на джентълмените подцени своя 150-годишна традиция , поради която е считан за бастион на мъжете , откакто одобри за собствен член жена , само че единствено тъй като е била мъж, сменил пола си, оповестиха Ройтерс и Агенция Франс Прес.
 

Сред членовете на " Савил клъб " в квартала Мейфеър в централен Лондон в никакъв случай не е имало дами от основаването му през 1868 година Традицията на клуба обаче бе нарушена, откакто един от членовете му стана жена. Ръководството на " Савил клъб " реши, че мъжът на към 30-годишна възраст , който е женен и татко на две деца , може да резервира участието си, откакто сменил пола си.
 

" Той не става като жена член на клуба, а е бил признат като мъж ", съобщи някогашният народен представител и член на " Савил клъб " Джери Хейс . " Би било незаслужено този приветлив субект да бъде изпъден единствено тъй като е станал жена. Това не е казус - той е получил участието си, до момента в който бил мъж ", разяснява той.
 
Плеяда известни създатели, измежду които Ръдиард Киплинг, Робърт Луис Стивънсън, Хърбърт Уелс и Ивлин Уо , са били членове на " Савил клъб ". Сред сегашните му членове е Джон льо Каре.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР