Лондонската транспортна администрация съобщи, че е отворила отново метростанцията, където

...
Лондонската транспортна администрация съобщи, че е отворила отново метростанцията, където
Коментари Харесай

Лондонската метростанция Парсънс Грийн отново работи

Лондонската транспортна администрация заяви, че е отворила още веднъж метростанцията, където през вчерашния ден отчасти експлодирала бомба рани 29 души , съобщи Асошиейтед прес.

Част от потърпевшите бяха ранени от детонацията , а други - при последвалата навалица измежду пасажерите в пиковия час. Никой от ранените не е с заплаха за живота.

Англия увеличи до оптимално нивото за терористична опасност

Станцията " Парсънс Грийн " проработи още веднъж в 1:30 часа тази нощ, повече от 17 часа след детонацията. Вчера Англия увеличи до оптималното - " сериозно " - нивото за терористична опасност след бомбения гърмеж във трен на лондонското метро. Това значи непосредствена заплаха от атентат.
Засега няма задържани по отношение на нападението. Издирват се обвинени. На публични места в цялата страна са ситуирани бойци, които да оказват помощ на полицията да предотвратява набези.

Решението за разполагане на бойци е рядка стъпка за Англия, отбелязва Ройтерс. Тереза Мей сподели по малкия екран, че то ще обезпечи спомагателна отбрана по време на следствието.

ИД пое отговорност за гърмежа в лондонското метро

Самоделната бомба, която наподобява не е избухнала до дъно , беше петото огромно терористично нахлуване във Англия тази година. Отговорност пое Ислямска страна. Екстремистите поеха и отговорността за други набези, осъществени тази година във Англия, в това число две в Лондон и едно на поп-концерт в Манчестър, напомня Ройтерс.

Тереза Мей порица Тръмп поради мненията му за гърмежа в Лондон

Най-високопоставеният английски служител на реда за битка с тероризма Марк Роули съобщи късно нощес, че следствието върви добре. " Преследваме обвинени ", съобщи той и увери, че " стотици служители на реда наблюдават голям брой разновидности, като преглеждат стотици часове записи от охранителни камери и приказват със очевидци ". По тематиката Паника в Лондон: Взрив в метрото, има ранени (СНИМКИ/ВИДЕО) Тръмп: Още една офанзива в Лондон на презрян терорист Тереза Мей порица Тръмп поради мненията му за гърмежа в Лондон
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР