Лондонската метростанция Оксфорд съркъс (Oxford Circus) бе евакуирана тази вечер,

...
Лондонската метростанция Оксфорд съркъс (Oxford Circus) бе евакуирана тази вечер,
Коментари Харесай

Въоръжена полиция евакуира централна станция на метрото в Лондон

Лондонската метростанция " Оксфорд съркъс " (Oxford Circus) бе евакуирана довечера, а очевидци разпространиха в обществените медии фрагменти на бягащи от региона хора.

" Oxford Circus Station is closed while we investigate a customer incident, " Transport for London said. pic.twitter.com/4SHbmPwFJg

— Capital Moments (@CapitalMoments) November 24, 2017

Метростанцията е в сърцето на най-популярната комерсиална част на английската столица и случаят става във вечерните пик часове на така наречен Черен петък - ден на всеобщи понижения на стоките.

Полицията заяви към реагира на " случай с клиент ", само че не даде детайлности за какво са изпратени въоръжени елементи и пожарни коли.

На всички в региона е подредено незабавно да се приберат в най-близките здания, тъй като сигналът, изпратен до полицията, е за пукотевица.

Транспортната администрация на Лондон разгласи, че метростанцията е затворена, влаковете минават директно и посъветва хората да заобикалят региона. " Оксфорд съркъс " е най-натоварената станция в цяла Англия - през 2014г. тук са минали над 90 милиона пасажери.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР