Лондон разшири санкционния списък на руски лица и компании, като

...
Лондон разшири санкционния списък на руски лица и компании, като
Коментари Харесай

След САЩ и Великобритания наложи санкции на Московската фондова борса

Лондон разшири санкционния лист на съветски лица и компании, като добави към него Московската борса, Националния клирингов център (НКЦ) и Националния сетълмент депозитар (НСД), както и борсата в Санкт Петербург и застрахователната компания Ингосстрах . Досега против " Ингосстрах " не са налагани западни наказания, разяснява Интерфакс.

Регистърът на глобите на Обединеното кралство беше запълнен ден откакто. В отговор, както и принадлежности в тези две валути.

Руската централна банка разгласи преход към различни механизми за установяване на обменните курсове - съгласно отчетни данни и извънборсови средства. Регулаторът твърди, че руснаците към момента ще могат да купуват и продават валута непосредствено в банките, а прекъсването на борсовата търговия няма да засегне депозитите в задгранична валута.

Англия наложи в четвъртък първите си наказания, ориентирани към кораби от " сенчестия флот " на съветския президент Владимир Путин, който съгласно нея е бил употребен за заобикаляне на западните наказания върху търговията с съветски нефт, предава " Ройтерс ".

Акцията, част от 50 нови наказания и координирана с сътрудниците от Г-7, също е ориентирана към снабдители на муниции, машини, микроелектроника и логистика за съветската войска , в това число организации, основани в Китай, Израел, Киргизстан и Турция, сподели държавното управление.

" Днешното деяние включва първите наказания на Обединеното кралство , ориентирани към плавателни съдове в сенчестия флот на Путин, употребявани от Русия, с цел да заобиколят глобите на Обединеното кралство и Г-7 и да продължат неограничената търговия с съветски нефт ", се споделя в изказване на държавното управление.

" Днес ние още веднъж ускоряваме икономическия напън посредством наказания, с цел да потиснем способността на Русия да финансира военната си машина ", сподели министър председателят Риши Сунак в изказване на срещата на Г-7 в Италия.

" Путин би трябвало да загуби и спирането на способността му да финансира нескончаем спор е безусловно жизненоважно. "

С наближаването на годишната среща на върха на страните от Г-7 Англия също по този начин се ангажира да даде  двустранна помощ на Украйна в поддръжка на нейните непосредствени филантропични, енергийни и стабилизационни потребности.

Очаква се водачите на Г-7 да разгласят схемата на дълголетен заем, употребявайки облагите от, който юридически специалисти по-късно ще завършват за набиране на пари до края на годината.
 Кулеба приветства новите наказания на Съединени американски щати против Русия
Кулеба приветства новите наказания на Съединени американски щати против Русия

Всеки индивид, който подкрепя Русия, би трябвало да бъде подложен на най-силен напън, счита той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР