ЛОНДОН (АП) — На Кевин Де Бройне бяха необходими по-малко

...
ЛОНДОН (АП) — На Кевин Де Бройне бяха необходими по-малко
Коментари Харесай

Де Бройне вдъхновява завръщането на Манчестър Сити във Висшата лига, за да покаже, че може да играе в надпреварата за титлата

ЛОНДОН (АП) — На Кевин Де Бройне бяха нужни по-малко от пет минути, с цел да покаже за какво завръщането му след травма може да бъде толкоз решаващо за Манчестър Сити през втората половина на сезона във Висшата лига.

Пет месеца откакто претърпя интервенция на травма на подколянното сухожилие, Де Бройне влезе от аварийна пейка, с цел да вкара изравнителния гол и да обезпечи победа за Сити при успеха с 3-2 над Нюкасъл в събота.

De Bruyne не беше взел участие в лигата от първия кръг на сезона през август, само че изглеждаше, че в никакъв случай не е отсъствал.

С изоставането на Сити с 2-1 на Сейнт Джеймс Парк и тима на Пеп Гуардиола, който се бореше да откри дребното качество, належащо да разбие отбраната на домакините, Де Бройне влезе в 69-ата минута и обърна мача с два съвършени докосвания на десния крайник.

В 74-ата той взе топката и се насочи напред към наказателното поле, преди да засече странично с прецизен удар тъкмо в близката греда, отвън обсега на вратаря Мартин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР