ЛОНДОН (АП) — Главният икономист на Международния валутен фонд посъветва

...
ЛОНДОН (АП) — Главният икономист на Международния валутен фонд посъветва
Коментари Харесай

Консервативното правителство на Великобритания предупреди за намаляване на данъците от икономиста на МВФ

ЛОНДОН (АП) — Главният икономист на Международния валутен фонд посъветва държавното управление на Обединеното кралство да заобикаля по-нататъшни понижения на налози на фона на упованията, че очуканата администрация на премиера Риши Сунак ще направи тъкмо това, завоюва гласоподавателите в година на избори.

Вместо да понижава налозите, държавното управление би трябвало да подсигурява, че е готово да посрещне възходящите условия за разноски за Националната здравна работа, обществени грижи и обучение, защото Англия е изправена пред муден стопански напредък и продължаващите резултати от високата инфлация, сподели Пиер-Оливие Гуринша пред кореспонденти, откакто МВФ разгласява най-новата си прогноза за международната стопанска система.

UK. Очаква се шефът на финансовото министерство Джереми Хънт да понижи налозите през идващите месеци като част от напъните да увеличи поддръжката за своята Консервативна партия, която изостава зле в множеството изследвания на публичното мнение. Следващите общи избори би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР