Лондон — Британският парламент прие закон късно в понеделник, който

...
Лондон — Британският парламент прие закон късно в понеделник, който
Коментари Харесай

Какъв е планът на Обединеното кралство да изпрати търсещи убежище в Руанда?

Лондон — Британският парламент одобри закон късно в понеделник, който ще значи, че търсещите леговище, идващи на английските крайбрежия без авансово позволение, могат да бъдат изпращани в Руанда и да им бъде неразрешено да се връщат към Обединеното кралство Британското държавно управление споделя, че законът ще работи като възпиращ фактор за всеки, който се пробва да влезе в Обединеното кралство „ нелегално “.

Спорната стратегия беше гласувана, откакто Върховният съд на Обединеното кралство я постанови като противозаконна и беше наказан от правозащитни групи и Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.

Крал Чарлз III, който в този момент би трябвало да даде на законопроекта за Руанда своето кралско издигане, с цел да го трансформира в формален закон, съгласно известията подлага на критика проекта като " ужасяващо " преди съвсем две години, когато се оформи.

Законът за правата на индивида и други правила на Обединеното кралство и интернационалните правила, като Конвенцията за бежанците, които също биха блокирали депортациите в Руа...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР