Ломски полицаи разкриха две големи кражби при акция, научи BulNews. Вчера,

...
Ломски полицаи разкриха две големи кражби при акция, научи BulNews.
Вчера,
Коментари Харесай

Браво на ченгетата от Лом! Разкриха 2 големи кражби при спецакция

Ломски служители на реда разкриха две огромни обири при акция, научи BulNews.
Вчера, в хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на противозаконната миграция и трафика на хора са осъществени инспекции на 26 обекта на територията на районното ръководство в Лом и полицейските сектори в селата Медковец и Якимово. Проверени са още 5 хотела и са извършени 9 срещи с кметове на обитаеми места. На построените 3 КПП-та са проконтролирани 39 МПС и 54 лица. По време на интервенцията са открити 16 административни нарушавания, за които са формирани 10 акта - 2 акта по Закона за гражданската регистрация, 3 акта и 6 фиша по Закона за придвижване по пътищата и 5 акта по Закона за българските персонални документи.
Разкрити са 2 престъпни закононарушения. 43-годишен ломски гражданин е арестуван в ареста на районното ръководство в Лом за кражба на голям брой движимости и принадлежности от къща в крайдунавския град, чийто притежател отпътувал в чужбина. Сигналът е подаден на 19 март от гражданин, наглеждащ парцела. Той съобщил за осъществена взломна кражба на 2 тв приемника, 2 бензинови косачки, машинка за косене на трева, 2 бензинови резачки за дърва, 2 къртачи за бетон, помпа за вода, 2 електрически триона за дърва и винтоверт. Откраднатите движимости са открити в дома на причинителя.
42-годишен ломски гражданин е арестуван за домова кражба, декларирана през февруари. Според 64-годишният притежател, от парцела му в крайдунавския град била осъществена кражба на движимости и принадлежности. Задигнати са удължител с дължина 20 метра, електрожен, бензинова лампа, части от кабели, пръскачка за лозе и зарядно за зареждане на батерия. Част от движимостите са открити в дома на причинителя.
Работата по случаите продължава районното ръководство на Лом.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР