Локомотив (София) успя да излъже Славия с минималното 1:0 в

...
Локомотив (София) успя да излъже Славия с минималното 1:0 в
Коментари Харесай

Бразилец донесе успеха на Локо срещу Славия, фенски сблъсъци опорочиха дербито

Локомотив (София) съумя да излъже Славия с минималното 1:0 в следващото столично дерби на деветия кръг в efbet Лига. Георги Вълчев беше изпъден с пряк червен картон в 39-та минута. Октавио съумя да се разпише в 56-та минута. Това се оказа и единственото попадение в мача, с цел да може " железничарите " да запишат нов влиятелен резултат в efbet Лига. Двубоят беше засенчен след няколко грозни подиуми сред почитателите на двата клуба в началните минути на мача.

Първите 10-15 минути бяха много внимателни, като символичните домакини стигнаха до няколко ъглови удара, само че нищо повече.

Около 20-та минута се стигна до доста грозни подиуми по трибуните, откакто двете агитки потеглиха на разпра. Полицията овладя нещата бързо.

Ерол Дост опита шанса си от към 20 метра в 24-та минута, само че Александър Любенов избави. В 39-та минута нещата за Славия станаха неприятни. Георги Вълчев удари с лакът противник при въздушно единоборство, а след инспекция на ВАР съдията реши, че би трябвало непосредствено да изгони полузащитника.

Само три минути по-късно можеше да се стигне до попадение за гостите. След извеждащ пас на Петер Макрилос, Ертан Томбак изпусна самичък против Александър Любенов, а при добавката изстрелът на Тони Тасев беше избавен.

Нова минута по-късно Октавио тества рефлексите на Светослав Вуцов, само че стражът се оправи добре. В добавеното време на частта Раел Лолала още веднъж опита шанса си отдалеко, само че Светослав Вуцов отново беше на равнище, с цел да избие в ъглов удар.

В началото на второто полувреме Светослав Вуцов още веднъж трябваше да се намесва след удар на Октавио, а по-късно и Пламен Крачунов изпусна след удар с глава от ъглов удар.

В 56-та минута обаче домакините въпреки всичко се добраха до значимия гол. След неточност пред наказателното поле на Славия Октавио доближи топката и с акуратен, в случай че не и изключително мощен удар, съумя да преодолее заблудения Светослав Вуцов за 1:0.

Последваха нови изстрели за състава на домакините, само че до нов гол по този начин и не се стигаше. В 74-та минута Кемело Нгуена беше покрай попадения за " белите ", само че от чиста позиция не уцели вратата на Александър Любенов.

До края на дуела нови съществени положения нямаше, а възпитаниците на Иван Колев съумяха да задържат успеха в дербито и да зарадват буйните си последователи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР