Локомотив София победи Литекс с 4:2 в контрола, играна в

...
Локомотив София победи Литекс с 4:2 в контрола, играна в
Коментари Харесай

Победи за Локомотив София и Арда в контролите

Локомотив София победи Литекс с 4:2 в контрола, играна в на стадиона в столичния квартал " Надежда ". Това бе първи мач за новия старши треньор на " железничари " Станислав Генчев.

Домакините стигнаха до гол още в 3-ата минута. Иван Иванов си означи автогол, в опит да върне топката на вратаря Марин Орлинов.

В 19-ата минута Илиян Капитанов изравни от дузпа. Литевкс стигна до цялостен поврат с попадение от далечно разстояние на Евгени Игнатов в 42-рата минута.

След почивката столичаните възобновиха равенството с гол от 11-метров углавен удар на резервата Димитър Митков.

" Червено-черните " си върнаха преднината в конфликта в 54-ата минута, откакто удар на Християн Чипев се отби в неприятелски футболист и трансферира стража на " оранжевите ".

Франса оформи крайния резултат в 67-ата минута.

Арда Кърджали също записа победа в другарски дуел през днешния ден. Кърджалии надделяха Созопол с 3:0 на стадион " Арена Арда ".

Две попадения означи Милен Стоев в 58-ата и 65-ата, а един път прецизен бе Слав Петков в 77-ата минута.

Отборът отпътува в понеделник за Боровец, където ще се организира втората част от лятната подготовка. Там възпитаниците на Александър Тунчев ще изиграят три контроли - против Септември на 22 юни, Славия на 27 юни и против Витоша Бистрица на 29 юни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР