Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу друг в

...
Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Локо и Славия откриват 1/4-финалите за Купата с нов интригуващ сблъсък помежду си

Локомотив (София) и Славия се изправят един против различен в дуел от 1/4-финалите за Sesame Купата на България. Мачът на “Надежда ” започва в 18:30 часа, а основен арбитър ще бъде Георги Кабаков.

Двата отбора се срещнаха преди по-малко от месец още веднъж на същия стадион в среща от 24-ия кръг на efbet Лига. Тогава “железничарите ” се постановиха с 1:0 и сграбчиха успеха, а в воин се трансформира Франса, който вкара единственото попадение. Емоции и напрежение тогава не липсваха, откакто “белите ” се оплакаха от съществено от съдиите, а след края на мача старши треньорът Златомир Загорчич побесня и потегли заплашително към основния рефер, само че треньорът на вратарите Радостин Станев съумя да го удържи. След края на срещата тогава пък Славия пусна и декларация срещу съдийството.
24  Локомотив (София) - Славия
В другия мач, който се изигра през есенния дял от сезона, “белите ” съумяха да реализират победа вкъщи с 2:1.

Иначе домакините в днешната среща отстраниха два отбора от Втора лига, с цел да доближат тази фаза на Купата на България. Първо столичните “железничари ” се постановиха с 4:1 като посетители на Спартак (Плевен), а няколко дни по-късно победиха Витоша (Бистрица) вкъщи с 3:0 в 1/8-финалите. Формата им преди спирането на шампионата поради националните тимове също не беше неприятна. Както стана ясно Локомотив победи Славия, а преди този момент реализира и значим триумф над Спартак във Варна. По този метод момчетата на Станислав Генчев прекъснаха отрицателната си серия от 8 следващи дуела, в които бяха без победа в efbet Лига.

Славия от своя страна първо отстрани Спортист (Своге) като посетител на 1/16-финалите, в идващия кръг се оправи вкъщи с Ботев (Пловдив), с цел да стигне до днешния мач с Локомотив. И в двата дуела, които “белите ” изиграха до момента за Купата на България, съумяха да победят с 2:1. Иначе преди загубата от Локо (София) в шампионата, Славия съумя да победи Арда, като по този начин постави завършек на серията си от три следващи загуби. Интересен факт е обаче, че в последните си 5 дуела в елита, футболистите на Златомир Загорчич имат вкарани единствено 2 гола.
24  Локомотив (София) - Славия
Добрата вест за Заги е, че е все по-вероятно да може да разчита на Иван Минчев, който лекува травма от мача с Хебър. Тони Тасев също се завръща в групата на тима, откакто пострада по време на контролата с Раднички.

Купа на България, 1/4-финал: 

ЛОКОМОТИВ (СФ) - СЛАВИЯ

Вероятни сформира: 

Локомотив: 

Славия:

НАЧАЛО : 18:30 часа 
СТАДИОН : “Локомотив ”, гр. София 
ГЛАВЕН СЪДИЯ : Георги Кабаков

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР