Локомотив сложи край на серията си от четири поредни мача

...
Локомотив сложи край на серията си от четири поредни мача
Коментари Харесай

Локо измъкна много ценна победа над Хебър като гост

Локомотив постави завършек на серията си от четири следващи мача без победа и се оправи с Хебър с 2:1 като посетител. Ивайло Димитров откри за пловдивчани, само че Ивайло Михайлов изравни. Победата донесе Джовани в 62-та минута. 
Прочетете още


Още в 4-та минута Джовани отпарви изстрел, само че Дебърлиев избави. 

Само секунди по-късно Арсенио Валпорт остана самичък против Хоркаш, само че вратарят на Локомотив се оправи със обстановката. 

В 27-та минута Карагарен стреля от отдалеченост, само че изстрелът не беше прецизен.

В 30-та минута Локомотив излезе напред в резултата. Евандро беше открит добре и с едно допиране подаде към Ивайло Димитров, който стреля от дъгата на пеналта и не остави шансове на Дебърлиев за 0:1. 

В 35-та минута Каракашв стреля, само че ударът му беше неакуратен. 

В 44-та минута удар от фаул на Карагарен срещна напречната греда.

В добавеното време на първата част Хлеб Бухал осъществя изравнително попадение, само че то беше анулирано поради засада. 

В 50-та минута Венсан Марсел отпарви изстрел, само че той беше уловен от Дебърлиев. 

В 55-та минута Марсел пусна пас към Ивайло Михайлов, който с удар от границата на вратарското поле не остави шансове на Хоркаш за 1:1.

В 62-та минута удар на влезлият през втората част Дион беше отразен от Дебърлиев, единствено секунди по-късно Джовани стреля от границата на наказателното поле имаше и рикошет в състезател на Хебър, а Дебърлиев не съумя да избие топката и тя влетя в мрежата му за 2:1.

В 89-та минута Матеус стреля, само че Дебърлиев мазета в корнер. След осъществяването на ъгловия удар още веднъж бразилеца имаше късмет да означи, само че удара му с глава срещна напречната греда. 

Така Локомотив завоюва доста скъпи три точки. Тимът ще зимува като четвърти с 33 точки, а Хебър остава 15-ти с 12 точки. 

Следващият мач на Локомотив е на 27 ноември - посещение на Марек в Дупница в 1/16 финалите в шампионата за Купата на България. 

Хебър:  Петър Дебърлиев, Ивайло Михайлов, Хлеб Бухал, Алехандро Гарсия, Роберт Мазан, Корнел Осира, Богомил Божуркин, Мартин Михайлов, Венсан Марсел, Октай Хамдиев (Пламен Крумов 70 мин.), Арсенио Валпорт (Адеринсола Есеола 70 мин.)

Локомотив:  Динко Хоркаш, Матеус Силва, Мартин Паскалев, Райън Бидунга, Йосип Томашевич, Джовани (Преслав Боруков 67 мин.), Георги Каракашев (Александър Василев 89 мин.), Евандро (Бабакар Дион 57 мин.), Димитър Илиев, Бирсент Карагарен (Луан 89 мин.), Ивайло Димитров (Милош Петрович 57 мин.)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР