Локомотив (Русе) записа скромен успех с 1:0 на старта на

...
Локомотив (Русе) записа скромен успех с 1:0 на старта на
Коментари Харесай

Локомотив потегли с победа в новия сезон


Локомотив (Русе) записа непретенциозен триумф с 1:0 на старта на новия сезон в Североизточната трета лига. „ Железничарите “ биха новаците от Устрем (Дончево) с гол на завърналия се в отбора централен нападател Радомир Хараланов.

Двубоят на Градския стадион стартира с насилствена промяна в редиците на домакините. Още във 2-ата минута опитният Мартин Иванов се контузи и се наложи да бъде сменен от Борислав Димитров.

Въпреки стъписването, русенци постановиха напън в първите минути и стигнаха до гол след мощен пробив на Динко Станчев по фланга в 10-ата минута. Топката попадна на левия крайник на Радомир Хараланов, който опъна мрежата на гостите.

Мачът бе исторически за тима от добричкото село Дончево, който този сезон дебютира в Трета лига. Играчите от „ Устрем “ излязоха много стъписани първоначално, само че с течение на дуела се окопитиха и не позволиха повече изненади. Ранният гол пък наподобява успокои „ железничарите “ и те от своя страна се разминаха с по-изразителна победа.

„ Не съм сюрпризиран от резултата, само че значимото е, че бихме. През този сезон чакам да имаме повече компликации, защото конкуренцията в групата, съгласно мен, ще бъде по-голяма от предишното състезание. Опитни играчи ни напуснаха, а взехме доста млади футболисти, на които им би трябвало време да се сработят. На този стадий задачата ни остава да се класираме в първата шестица и да гоним допустимо най-предно класиране във втората фаза на шампионата “, съобщи след края на мача старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

„ Доволен съм от старанието на новите в тима през днешния ден. Мога да отлича, естествено, Хараланов, който вкара победния гол и извърши доста тъкмо поставените му задания. Гостите от Дончево демонстрираха, че имат място в Трета лига и мисля, че много тимове ще имат проблеми с тях в хода на шампионата. По отношение на идващия ни мач, ще изчакаме до сряда да забележим дали „ Волов “ ще съумеят да картотекират тима си. Надявам се, че мач в Шумен ще има “, сподели още наставникът на русенските „ железничари “ Кирилов.

Съставът на Локо (Русе): Радосвет Христов, Джан Али, Огнян Брайнов /капитан/, Ивайло Иванов, Мартин Иванов (2′ – Борислав Димитров / 46′ – Владимир Перчемлиев), Мерт Хасан, Мирослав Георгиев, Динко Станчев, Мартин Недков, Дениз Неджмиев, Радомир Хараланов (80′ – Ивайло Димитров).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР