Локомотив (Русе) надви гостуващия му Светкавица (Търговище) с 3:0 за

...
Локомотив (Русе) надви гостуващия му Светкавица (Търговище) с 3:0 за
Коментари Харесай

Локо с първа победа

Локомотив (Русе) надделя гостуващия му Светкавица (Търговище) с 3:0 за първа победа от началото на сезона. Двубоят е от 18-ия кръг на Североизточната Трета лига. Стана забавен мач. Домакините търсиха трите точки от самото начало, а осъществените смени в хода на срещата се оказаха печеливши. Съперникът също имаше своите шансове. Дани Братоев е героят на „ железничарите “. Той откри резултата в 9-ата минута след центриране на Преслав Петков. Радостта беше помрачена в 15-ата минута, когато Драгош Фирцулеску напусна терена с травма. Търговищкият отбор заигра по-активно, само че това не се отрази на резултата до почивката. След нея русенци още веднъж започнаха бойко. Скоро обаче настана надхитряне. 

Домакините издебнаха момента и нанесоха своя удар. В 81-ата минута влезлия като запаса Теодор Иванов вкара след пас на Братоев. Последният пък направи резултата типичен с шут от 25-30 метра в 87-ата минута. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР