Локомотив (Пловдив) започна кампания за набиране на средства, с които

...
Локомотив (Пловдив) започна кампания за набиране на средства, с които
Коментари Харесай

Локомотив стартира кампания за набиране на средства

Локомотив (Пловдив) стартира акция за набиране на средства, с които да бъде погасена изцяло главницата към Национална агенция за приходите, която е в размер на 188,453 лв., оповестиха " смърфовете ".

" Любимият ни клуб, във времена на тежка пандемия, има потребност от вашата помощ. Публиката на Локомотив постоянно е демонстрирала и показвала, че във значими моменти тя е най-силният състезател. Сега е настъпил подобен миг, в който любимецът на всички " черно-бели " сърца има потребност от поддръжка и ще разчита най-вече на своите почитатели.

ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД започва акция за набиране на средства, с които да бъде погасена изцяло главницата към Национална агенция за приходите, която е в размер на 188,453 лв..

Благодарение на всички Вас и самодейностите на Фенклуб Локомотив Пловдив, до този миг е събрана сумата от 9000 лв., която ще бъде пренасочена към погасяването на посочените нагоре отговорности.

Заедно за Локомотив! Дари в този момент, помогни на клуба! Нека за следващ път да демонстрираме, че дружно можем доста!

Ето и следните способи, с които можете да помогнете:

- Чрез пряк превод към особено основаната за акцията сметка на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД - BG98IORT80481055795100; Моля, посочвайте като съображение " Дарение " и три имена или булстат (за фирма). Ако е нужен контракт за подаяние, апелирам пишете ни на адрес: [email protected]

- На касите на EasyPay, като се показа сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за съображение: " Дарение "

- По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd (като оставите записка " Дарение " ).

Едновременно с това стартира и продажбата на онлайн билети за идната среща с Берое. Пропуски ще се продават през системата на Ивентим и могат да бъдат закупени на цена от 10 лв..

Билети ще се продават онлайн, а някои от местата, на които можете да ги намерите, са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини " На Тъмно ", билетна каса пред общината, Каса Маскарт - Градски дом на културата.
 Георги Василев - Гочо: В Локомотив (Пловдив) липсва единствено едно нещо
" Ако Локо (Пд) играе всякога като с Лудогорец, може и да стане първенец "

" ЦСКА и Левски от дълго време не са това, което бяха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР