Локомотив (Пловдив) трудно пречупи Хебър, но записа втори успех “Много

...
Локомотив (Пловдив) трудно пречупи Хебър, но записа втори успех “Много
Коментари Харесай

Пеа: Не се усетихме, когато ни вкараха първия гол, доволен съм от играта през първото полувреме

 Локомотив (Пловдив) мъчно пречупи Хебър, само че записа втори триумф Локомотив (Пловдив) мъчно пречупи Хебър, само че записа втори триумф
“Много добре играха първоначално, в началото се борихме много и надлежно искахме да вкараме. През второто полувреме съперникът бе доста по-активен. Успяхме да държим играта, само че имахме 5 минути, в които изгубихме централизация. Получи се малко дисбаланс и по този начин падна втория техен гол.

Дори не се усетихме, когато вакараха ранния гол. Но през първото полувреме бяхме доста положителни. Не беше елементарно да преодолеем един подобен бърз гол в първите секунди. Много съм удовлетворен от нашата игра през първото полувреме.

Очакваме още играчи, не сме приключен тим. Физическата подготовка и надлежно картотекирането. Това, което ни липсваше, са нападатели, които да могат да осъществят нужните голове.

Този тим има още доста капацитет, сигурно ще увеличим позициите си, с цел да имаме повече благоприятни условия да означаваме. Ще подобрим и метода, по който играем и надлежно качеството на нашата игра ”, съобщи Пеа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР