Локомотив (Пловдив) ще пусне в продажба билетите за домакинството си

...
Локомотив (Пловдив) ще пусне в продажба билетите за домакинството си
Коментари Харесай

Локомотив пуска билетите за железничарското дерби в петък

Локомотив (Пловдив) ще пусне в продажба билетите за семейството си на Локомотив (София) в петък (24 февруари), оповестиха от пловдивския футболен клуб. " Железничарското " дерби от 21-ия кръг на Първа лига е в събота (25 февруари) от 17:30 часа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Билетите за срещата са на следните цени:

- Трибуна " Бесика " - 12 лв. (за пенсионери и за възпитаници сред 11 и 19 години - 5 лв. - при показване на удостоверяващ документ);

- Централна естрада - 15 лв..

От Локомотив напомнят, че потенциалът на Централната естрада е понижен, тъй като на нея краткотрайно е самостоятелен секторът за посетители.

Пропуските за срещата ще са налични за закупуване от касите на " Лаута ", както и онлайн. Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде на цена от 3 лв..

От Локомотив прецизират, че всеки последовател, който ще посети срещата, би трябвало да носи своята персонална карта, която ще му бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР