Локомотив Пловдив се завръща в европейските клубни турнири и ще

...
Локомотив Пловдив се завръща в европейските клубни турнири и ще
Коментари Харесай

В "Локо" Пловдив разчитат на силна фенска подкрепа срещу "Спартак"

" Локомотив " Пловдив се завръща в европейските клубни шампионати и ще разчита на пламенната поддръжка на своята аудитория за добър резултат в първия си мач.

Пловдивските " железничари " ще играят още веднъж в Лига Европа откакто в квалификациите за сезон 2012/2013 отпаднаха от холандския " Витес ". Предизвикателството този път няма да е по-леко. " Локо " се изправя против " Спартак " Търнава непосредствено във втория квалификационен кръг на същия шампионат, а в първия си мач на 25 юли носителите на Купата на България са домакини.

" Противникът си има своя мощ, знаем, че са физически добре готови. Има някои неща, с които ни тормозят, само че се надявам да ги обезвреждаме и да покажем, че сме по-добри ", сподели треньорът Бруно Акрапович.
Крушарски за жребия: Разузнаването работи, ние сме от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ВИДЕО) "Локо " Пловдив ще играе против "Радник " Бийелина или "Спартак " Търнава във втория прелиминарен кръг на Лига Европа
" Настроението в тима е отлично. Тренираме интензивно. На подготовката също положихме много старания, тъй че се надявам на следващия ден да успеем да се поздравим с победа ", добави Димитър Илиев.

Разпродадените билети за мача досега са 5500, като " Спартак " Търнава също ще разчита на агитка. Очаква се в Града под тепетата да дойдат към 300 фена от Словакия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР