Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в последния мач от 17-ия кръг

...
Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в последния мач от 17-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец с опит да скъси дистанцията до първото място

Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в последния мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата е значима и за двата тима. Домакините желаят трите точки, с цел да спрат отрицателната си серия от 3 мача без победа, а и с цел да натрупат в допълнение самочувствие в борбата за челните места.

За гостите пък успеха е съвсем наложителна, с цел да се възползват от неверната стъпка на водача ЦСКА против Локо (Сф) (0:0) и да съкратят дистанцията си от " алените ".

Локо (Пд) е един от неуместните противници за Лудогорец в последните години и нееднократно е създавал проблеми на " орлите ". Сега " смърфовете " се надяват още веднъж да объркат проектите на разградчани.

От друга страна Лудогорец е в отлична серия преди този мач, като записа 4 следващи победи в шампионата в последните си 4 мача. " Орлите " завършиха дилемите си в Европа за есента и в този момент могат да съсредоточат всички старания в шампионата, където имат да наваксват. Очаква се Анте Шимунджа да не прави съвсем никакви ротации в състава си и да пусне най-хубавото, с което разполага, с цел да вземе максимума от този мач.



Треньорът на домакините Александър Томаш не може да разчита в този мач на контузения Витанов и санкции Бирсент Карагерен. Шимунджа пък ще би трябвало да се оправя без Доминик Янков, който остава в лазарета.

Това ще бъде 32-ият мач сред двата отбора в елита, като преимуществото е съществено в интерес на Лудогорец, който има 19 победи и 7 загуби от Локо. 5 дуела пък са приключили наедно.

Главен арбитър на срещата е Георги Давидов, с помощници Мирослав Иванов и Никифор Велков. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Стоян Велчев, работата на реферите зорко ще следи Коце Гергинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР