Локомотив Пловдив победи Хебър на стадион Васил Левски с 2:1

...
Локомотив Пловдив победи Хебър на стадион Васил Левски с 2:1
Коментари Харесай

Локо Пловдив взе трудна, но важна победа в София

Локомотив Пловдив победи Хебър на стадион " Васил Левски " с 2:1 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Головете за " смърфовете " бяха дело на Ивайло Димитров и Джовани, а за отбора от Пазарджик прецизен бе Ивайло Михайлов. С тази победа Локомотив Пловдив е към този момент 4-ти с актив от 33 точки, до момента в който Хебър остава на нежеланата 15-та позиция с 12 точки на сметката си.

Първата по-интересна обстановка пристигна в 4-та минута, когато топката бе поданена от Джовани към негов съотборник, който опита акробатично осъществяване, само че вратарят на Хебър съумя да избави. В последвалата офанзива Арсенио Валпорт бе изведен очи в очи с Динко Хоркаш, само че стражът на " смърфовете " сподели блестящ инстикт, с цел да откаже нападателя на Хебър.

В 15-та минута Октай Хамдиев от Хебър също бе ужасно открит и се озова в чиста позиция против вратаря на пловдивчани, само че Матеус да Силва в последния миг съумя да направи основна интервенция и да предотврати гола. Малко по-късно След центриране от корнер Ивайло Михайлов стреля с глава, само че Хоркаш още веднъж показва инстинкта си и с върха на пръстите си мазета в корнер.

Локомотив Пловдив провежда страхотна контраофанзива в 28-та минута с по едно допиране, при която Карагерен получи и се освободи на чиста позиция, само че реши да подава към Ивайло Димитров, който бе изостанал и не съумя да засече. Пропилян късмет за " смърфовете ".

В 30-та минута Евандро смъкна топката прелестно за Ивайло Димитров, който отвън наказателното поле насочи извънредно мощен и акуратен удар, с цел да открие резултата в интерес на Локомотив Пловдив.

Малко по-късно Евандро бе в основата на нова контраофанзива за " смърфовете ", само че неговият пас не бе прецизен. Все отново, отбитата топка доближи до Георги Каракашев, който бе към точката на дузпата, само че ударът му мина високо над напречната греда.

Бирсент Карагерен извърши страховит директен свободен удар минута преди края на първото полувреме, само че топката срещна напречната греда на Петър Дебърлиев. Късмет за Хебър! В добавеното време на първата част Хебър съумя да изравни след положително центриране от фал, само че страничният арбитър подвигна флага си за засада.

В 52-та минута Арсенио Валпорт направи независим пробив и опита удар по диагонала, само че топката прелетя над вратата на Динко Хоркаш. Три минути по-късно Венсан Марсел получи топката в наказателното поле на съперника и достави подаване към Ивайло Михайлов, който на към два метра от голлинията нямаше по какъв начин да сбърка и съумя да изравни резултата.

Бабакар Дион в 62-та минута направи страховит независим пробив и стреля от разстояние, само че Дебърлиев съумя да отрази. В последвалата обстановка Джовани сподели самостоятелна техника и стреля отвън наказателното поле, като Дебърлиев направи слаба интервенция и топката се озова зад него, а " смърфовете " още веднъж поведоха в резултата.

В 83-та минута Мартин Паскалев опита удар с глава от точката на дузпата, откакто бе открит на преференциална позиция, само че неговият изстрел бе ужасно избавен от вратаря на Хебър Динко Хоркаш. Малко по-късно Роберт Мазан получи дълго подаване в наказателното поле, само че ударът му от въздуха мина високо над вратата на Локомотив Пловдив. В последната минута Матеус да Силва направи добър независим пробив, само че ударът му бе прелестно избавен от Дебърлиев.

От последвалия корнер Матеус да Силва бе открит в наказателното поле, а Петър Дебърлиев не съумя да реши добре излизането си и след удара на играча на Локомотив Пловдив топката се отби от напречната греда. Късмет за Хебър!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР