Локомотив (Пловдив) отпадна в третия предварителен кръг на Лига Европа

...
Локомотив (Пловдив) отпадна в третия предварителен кръг на Лига Европа
Коментари Харесай

"Страсбург" спря устрема на "Локомотив"

" Локомотив " (Пловдив) отпадна в третия прелиминарен кръг на Лига Европа след нова загуба от " Страсбург " с 0:1. Носителят на Купата на България позволи второ следващо минимално проваляне от френския отбор, като вторият му противник в шампионата се оказа непреодолимо затруднение.

Единственият гол в срещата падна още в осмата минута. Негов създател беше Кевин Зохи.

Подобно на първия дуел в Пловдив, " Локомотив " игра дисциплинирано и се бореше доста, само че не съумя да сервира изненадата.

След проблемите с визата на Стивън Езе, нигерийският бранител съумя да вземе присъединяване в дуела. Той получи позволение за влизане във Франция, само че единствено за един ден, като дойде в страната в деня на мача. Въпреки това излезе титуляр.

Именно Езе изпусна Зохи в осмата минута, като не се ориентира добре при контраофанзива на " Страсбург ". Малиецът получи топката от Лиенар и с компактен удар по диагонала изведе французите напред.

" Локомотив " не се отхвърли и направи мощен край на първото полувреме. В 30-ата минута пред българския отбор се откри най-хубавата опция за гол. Тогава Бирсент Карагарен стреля, само че вратарят на " Страсбург " се регистрира с значимо избавяне.

След почивката домакините доста ловко направляваха темпото на срещата и не позволиха никакви изненади. " Страсбург " държеше доста повече топката, с което не даде шансове на " Локомотив ". Единственият удар през втората част за отбора на Бруно Акрапович беше насочен от Езе.

Централният бранител беше изтърван при центриране от фаул, само че не уцели вратата.

" Страсбург " пропиля няколко доста положителни шанса да вкара и второ попадение. След почивката домакините насочиха общо девет изстрела.

В края на постоянното време гол на Ален Ожболт беше анулиран, откакто словенецът беше зад отбраната при подаване на Георги Илиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР