Локомотив (Пловдив) остана непобеден през сезона във футболната ни efbet

...
Локомотив (Пловдив) остана непобеден през сезона във футболната ни efbet
Коментари Харесай

Локо се спаси в Разград след кошмарна грешка на вратаря на Лудогорец

Локомотив (Пловдив) остана непобеден през сезона във футболната ни efbet Лига, откакто стигна до 1:1 при визитата си на първенеца Лудогорец от междинния XI кръг.

Срещата в Разград бе решена от груба неточност на вратаря Симон Слуга, който носи съществена виновност за изравнителното попадение на гостите, дело на резервата Пламен Андреев.

Преди това, още в 9-ата минута, домакините откриха резултата със ужасно попадение на капитана си Бернард Текпетей.

Въпреки това обаче те не съумяха да спрат впечатляващото показване на „ смърфовете “, които остават водачи във краткотрайното класиране с 29 от 33 вероятни точки, до момента в който „ орлите “ са 5-и със 17 пункта в своя актив, само че и 2 срещи по-малко.

Двата тима започнаха на високи обороти срещата на " Хювефарма Арена ", с офанзиви и към двете порти, а Лудогорец откри резултата с първия си прецизен удар.

Капитанът Бернард Текпетей вкара прословут гол, откакто овладя с десния крайник чудесно извеждащо подаване по въздух на Якуб Пьотровски, а с левия прати топката в противоположния ъгъл и матира Динко Хоркаш - 1:0.

Последният бе капитан на гостите, в отсъствието на титулярния подобен Димитър Илиев, който пропусна визитата поради контузия, а в 21-ата минута Локомотив (Пловдив) можеше да изравни.

Вратарят на домакините Симон Слуга сгреши при изнасянето на една топка поради преса от страна на Георги Минчев, само че след това Евандро не съумя да уцели опразнената мрежа с изстрел от ъгъл на наказателното поле.

В 31-ата минута Лудогорец реализира една образцова контраофанзива, само че Руан Секо реши да стреля от дребен ъгъл, вместо да подава, което се оказа неточност, тъй като топката спря във външната част на мрежата.

Локомотив (Пловдив) отговори 10 минути по-късно. В 31-ата Джовани получи отличен късмет да стреля, но стражът на домакините избави, до момента в който малко преди почивката „ смърфовете “ пропуснаха още веднъж  да изравнят.

Така паузата пристигна при резултат 1:0 в интерес на Лудогорец, който можеше да бъде подсилен в 53-ата минута, когато гредата избави гостите. Нападателят получи пас в кулоар, финтира противник и стреля технично по диагонала към далечния ъгъл, но топката срещ

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР