Локомотив (Пловдив) официално представи екипите си за новия сезон. Смърфовете

...
Локомотив (Пловдив) официално представи екипите си за новия сезон. Смърфовете
Коментари Харесай

Локомотив показа новите екипи

Локомотив (Пловдив) публично показа екипите си за новия сезон. " Смърфовете " сменят класическото отвесно райе на фланелките с хоризонтално за първи път от доста години насам.

" Уважаеми локомотивци,

Заедно с сътрудниците ни от " Улшпорт ", имаме удоволствието да ви представим екипите, с които ПФК Локомотив Пловдив ще се състезава през новия сезон 2020/21 година

За първи път, от доста години насам, класическото отвесно райе на фланелките се заменя от хоризонтално. Разбира се, това не е случайно: смяната отдава респект към юбилейната годишнина от появяването на черно-бялото райе върху клубните фланелки. Това се случва преди 70 години - през сезон 1951 година (съвпадащ с календарната година), когато фланелките са в хоризонтално черно-бяло райе. За повторно същият дизайн се употребява от представителния отбор през сезон 1982/83 година, в този момент е третата му поява върху клубните фланелки.

Историческата символика, заложена в актуалните екипи, води още по-надълбоко във времето. Така е, тъй като раирани детайли са били неизменима част от оборудването ни: най-често хоризонтално раирани чорапи в черно-бяло или червено-черно. Но също, за сезон 1939/40 година, червено-черно отвесно райе на фланелките. И най-накрая: в това число клубовете-основатели носели раирани фланелки: състезателите на " Караджа " в черно-бяло, а тези на " Атлетик ", както написа в клубния правилник, обличали " фланелки с морави и зелени внезапни, сложени отвесно ".

Нека тези локомотивски " раирани обичаи ", натрупали толкоз години история в себе си, ни водят към нови триумфи през идващия сезон!

Цената на новите екипи е 60 лв.. Поръчки стартират да се одобряват от понеделник в администрацията на стадион " Локомотив " (8:00 до 20:00) и във фен-магазина (11:00 до 18:00) ", се споделя в известието на " смърфовете ".
 Французин идва на проби през днешния ден в Локомотив (Пловдив)
Французин идва на проби през днешния ден в Локомотив (Пловдив)

Муса Сумаре е от малийски генезис и е упражнявал във втория тим на ПСЖ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР