Локомотив (Пловдив) официално представи Александър Томаш за старши треньор. 43-годиншният

...
Локомотив (Пловдив) официално представи Александър Томаш за старши треньор. 43-годиншният
Коментари Харесай

Локомотив представи новия треньор Александър Томаш

Локомотив (Пловдив) публично показа Александър Томаш за старши треньор. 43-годиншният специалст заема мястото на тръгналия си Александър Тунчев. Томаш призна, че бързо се е схванал с управлението на " смърфовете ".

" Разговарях с двама представители на клуба обстойно и необятно. Два три дни преди мача с ЦСКА. Това, което мога да ви кажа е, че се разбрахме елементарно, тъй като моите упоритости и тези на новото управление са клубът да просперира. Няма да е елементарно.

През последните години Локомотив подвигна много равнището. Не се тормозя. Точно това нещо ме окуражи. Аз и моят екип сме отдадени напълно на идеята на Локомотив.
 Гочо Василев: Томаш не е неприятен вид за треньор на Локомотив (Пловдив)
Гочо Василев: Томаш не е неприятен вид за треньор на Локомотив (Пловдив)

" Тунчев се оправи добре "

Те желаят дълготрайно, малко по малко Локомотив да се трансформира в средноевропейски тим. Без незабавно от днеска за на следващия ден, което ме завоюва мен. Надявам се да бъде по този начин, тъй като човек когато бърза мъчно стига. Крачка по крачка.

Вие ме познавате, аз съм сантиментален треньор. Ще се преценява с това, което имам и няма да върша огромни промени.

Предпочитам моят тим да има топката, да нападна, да има реакция незабавно след загуба на топката и да сме водещият тим. Разбира се, ще се съобразяваме с съперника, само че в 90% от мачовете ще желая да бъдем преобладаващия тим моят. Има положителни футболисти ", показа Томаш на представянето си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР