Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в

...
Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Локо и ЦСКА 1948 излизат в ключов сблъсък на Лаута

Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 излизат един против различен в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на “Лаута ” през днешния ден стартира в 15:00 часа, а основен арбитър на срещата ще бъде Васимир Ел-Хатиб.

Домакините от Пловдив се намират в добра форма и са в серия от 3 следващи победи. Последната такава бе против Черно море, когато “смърфовете ” смачкаха “моряците ” с 3:0. Иначе “Черно-белите ” към момента нямат изгубена точка вкъщи. Във всичките си 5 семейства от началото на сезона момчетата на Александър Томаш имат 5 победи и сигурно през днешния ден ще желаят да продължат с тази си серия.

По време на паузата за националните тимове Локомотив изигра една контрола, в която победи Арда с 1:0. В голмайстор тогава се трансформира Бабакар Дион, който се намира в много добра форма. Нападателят вкара победното попадение в дербито против Ботев (Пловдив), а по-късно бе прецизен и против Черно море.
 Бабакар Дион: Свикнах с българския футбол, голът против Ботев е най-специалният за мен Бабакар Дион: Свикнах с българския футбол, голът против Ботев е най-специалният за мен
ЦСКА 1948 също победи в последния кръг. “Червените ” се постановиха мъчно над Септември (София) вкъщи и също продължиха положителната си форма на личен терен. Като посетители обаче момчетата на Любо Пенев имат две следващи загуби в последните си два мача отвън дома - против ЦСКА - София и по-късно против Ботев (Пловдив). По време на почивката ЦСКА 1948 изигра също единствено една контрола - против Ботев (Враца), приключила 1:1.
 Локо (Пловдив) пусна в продажба билети за дуела с ЦСКА 1948 Локо (Пловдив) пусна в продажба билети за дуела с ЦСКА 1948
Определено индивидът във форма за “червените ” е Ивайло Чочев. Опитният халф има 10 гола в 10 мача в efbet Лига и към този момент е голмайстор на шампионата. Той вкара и победното попадение против Септември в предходния кръг.

Последният мач сред Локо (Пловдив) и ЦСКА 1948 през миналия сезон се игра точно на “Лаута ” и приключи при резултат 4:1 за “червените ”. В генералното класиране преди днешния конфликт двата отбора се намират на втрото и третото място, като който и да победи през днешния ден, има късмет най-малко краткотрайно да излезе първи в класирането.

ЛОКОМОТИВ (ПД) - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

ЛОКОМОТИВ (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Паскалев, Павлов, А. Василев; Зебли, Витанов; Дион, Д. Илиев, Карагарен; Боруков
Старши треньор: А. Томаш

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Джонатан, Даскалов, Елитон, Лясков; Чочев; Р. Кирилов, Умарбаев, Охене, Топузов; Сердюк
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ : Васимир Ел-Хатиб
СТАДИОН: " Локомотив ", Пловдив
НАЧАЛО: 15:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР