Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха при 0:0 в среща от

...
Локомотив (Пловдив) и Берое завършиха при 0:0 в среща от
Коментари Харесай

Берое успя да спъне Локомотив Пловдив

Локомотив (Пловдив) и Берое приключиха при 0:0 в среща от 28-ия кръг на efbet лига. Двубоят стартира с напън на домакините, само че Александър Иванов, Парвис Умарбаев и Бирсент Карагерен не се възползваха от положителни положения в първите 10 минути. След още толкоз последва необикновен пропуск на Умарбаев, който на празна врата стреля настрана. До края на полувремето играта се накъса, а Локо стигна единствено до още един удар, само че Алмейда разочарова с глава и вратарят на Берое нямаше проблем.

Берое поизравни играта през втората част и полувремето стартира с първия прецизен удар на заралии в очертанията на вратата на Локо. Отправи го Алиун Фал, а минути по-късно още веднъж той пропусна от добра позиция. Именно Фал стана създател на най-сериозния пропуск за Берое в мача четвърт час преди края, когато не съумя да уцели вратата самичък против Пиргов. Минути преди края Локо също пропусна от добра позиция, откакто ударът на Николаев от въздуха мина над вратата. " Смърфовете " можеха да измъкнат успеха в последните секунди, само че ударът на Димитър Илиев попадна в ръцете на Ганев.

Пловдивчани се укрепиха на втората позиция в класирането с 3 точки пред ЦСКА, само че с мач повече от " армейците ". Берое пък остава на дъното на топ 6 с 38 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР