Локомотив официално представи Павел Колев като нов изпълнителен директор на

...
Локомотив официално представи Павел Колев като нов изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Павел Колев: Ще направим нова структура в клуба, целта е Локомотив да се самоиздържа

Локомотив публично показа Павел Колев като нов изпълнителен шеф на клуба. Това стана по време на брифинг на " Лаута ", в който участваха притежателя Адам Сотков и изпълнителния шеф Павел Колев. На брифинга беше показан новия екип за новия сезон, нов спонсорски контракт за три години с букмейкър. Беше показан и новият административен шеф Антон Иванов. 
Прочетете още
" За нас е извънредно наслаждение да имаме подобен експерт като Павел Колев. 4 месеца тази служба я изпълнявах аз. Това е много сложна работа и търсихме верния човек. Определено съм удовлетворен от последните два мача с Черно море и ЦСКА 1948. Сезонът не беше елементарен, само че никога не мога да кажа, че не съм удовлетворен. Целта беше влизане в топ 6 и съм удовлетворен, че го постигнахме. Поради ред аргументи не успяхме да се класираме за евротурнирите. В момента разчитаме доста на футболисти, които нашата школа създава. Работи се в школата доста професионално. Има непрекъснато млади момчета, които играят в първия тим. Много значима част е базата. От БФС имаме oдобрение и ще финансират построяването на неестествен терен. Господин Крушарски ще направи два естествени терена. До края на годината ще бъдат построени игрищата. Имаме стъпка напред към тим от междинна европейска големина. Едната е, че се прави стадион, а към този момент влизат и момчетата от школата. Стъпките Локомотив да се самоиздържа също към този момент се прави. Те не са толкоз забележими сега, само че ще ги видите в бъдеще ", съобщи Сотков.

" Ще има Общо заседание, само че към момента няма дата. Между месец и месец и половина. В момента с господин Крушарски сме безусловно наедно. По негово предпочитание той дава отговор за ДЮШ, а аз по мое желание отговарям за първия тим. Решенията обаче се взимат и от двамата. Имаше закъснение на заплатите. Дори и през днешния ден се почистват избрани заплати. Към днешна дата Локомотив е изчистил всички заплати към чужденците, а на българите до края на седмицата ще бъде изчистено всичко. Имаме отговорности към институции, само че до края на лятото те ще бъдат изчистени. Ние вдигнахме внезапно бюджета нагоре, с цел да вдигнем равнището на тима. Дали бюджетът ще претърпи смяна ще забележим, откакто и господин Колев даде оферти. Завършихме пети, което за мен е много добър индикатор за разлика от предходната година. След минаването на Общото заседание и приемането на общите членове ще опростим сумите. То ще бъде в интерес на клуба и моята концепция е да опростим оптимално доста ", каза още единият от притежателите на Локомотив.

" Благодаря на господин Сотков и Крушарски за доверието. За мен това е самопризнание и огромна отговорност. Локомотив Пловдив не е инцидентен клуба, а тим с история и обичаи и той заслужава най-хубавото. Ще ми би трябвало известно време да се срещна с детайлите в клуба. Най-вероятно ще ни се наложи да се съберем още веднъж, с цел да приказваме по-подборно за някои неща. Мога да поема ангажимент за безспорна гласност. Ще се опитаме да създадем по този начин, че клубът да работи по оптимално транспарантен метод и да извършва главните си цели. Има значително разграничение от това, което съставлява Локомотив като блян и това, което се получава в реалност. Това освен за Локомотив. Аз съм тук по покана на господин Сотков и със единодушието на господин Крушарски. Единственото, което ме интересува са ползите на клуба. Ще опитам да направя каквото мога с опита си и знанията. Нещата, които са развити досега не е малко виждате, че продължава и градежа на стадиона. Надявам се скоро да го приключим в приключен тип и това ще докара до по-добри времена за Локомотив. Първото нещо, което желая да направя е да се срещна детайлно с хората и по-късно ще би трябвало да почета много с цялата документи в оптимално къс период. Коментирали сме по какъв начин ще наподобява структурата на клуба. В момента няма да има безусловно никаква смяна измежду чиновниците. Ще приказвам с всеки един по настрана. Ще разясняваме какви упования имам аз и те ще разясняваме дали имаме общо бъдеще. Това обаче не стои на дневен ред ", каза Павел Колев на представянето си.

" Ще има нови хора в екипа. Идеята на моето идване е администрацията да бъде транспарантна. Важно е звеното сред първия тим и школата. Целта е Локомотив да стартира да генерира доходи и да се самоиздържа. Ще се опитаме да създадем по този начин, че да отворим нови хоризонти за приходите. Ще следим и по какъв начин се харчат парите. Трябва да променим мисленето, че притежателите на клубовете единствено губят. Локо има една от най-верните публики. Ще изградим и канали на връзки с последователите. Видяхме се с Александър Томаш и главните точки са ясни. Предстои подготовка и някаква смяна в състава. Нямаме доста време и до 25 юни, когато влизаме на лагер би трябвало да сме подготвени. Томаш има контракт за още една година и аз не съм коментирал с него предпочитание да напусне. Не считам, че с моето идване би трябвало да сменяме треньора. За мен е значимо да имаме и състезателен шеф, тъй като това е също сложна функционалност. Това не е част от моите отговорности, само че на този стадий ще го комбинирам, тъй като и времето е малко ", заяви още Колев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР